Saturday, February 26, 2011

Refresh ;

Assalamualaikum wbt.
Hyeee! ;D

I know. I know. It's been a loooooonggggg time for me to update this blog right? Hm. I don't even know why :? Too many reasons to be listed here.

College.

Friends.

Family.

Love.

Everything!

And it turns my life upside down. Yes. I hate that. Cause I'm not strong enough to face it :'(

That's why I hate YOU. So much. Yeah, YOU. You know who you're.

It's hard to accept the fact at first actually. But I can handle it. Thanks cz you make me realize the 'real' meaning of life.

May Allah SWT bless you. Insya'Allah.

--------------------------------------------------------------------

Okay, stop cerita feeling feeling ni. Aku dah tak larat. Sebab baru menangis tadi. Yeah. Aku tak tipu. And now pun kepala dah pusing-pusing. Rasa macam orang bengong je.

2 orang roommates aku balik. And believe it or not, aku STAY aje dekat sini! Haha. Aku sendiri pun rasa macam tak pcaye je aku tak ikut diorang balik. :P But, memikirkan kerja yang BANYAK tu, aku pun decide nak stay aje. Kalau balik MEMANG AKU SENTUH lagi buku tu. :P

Plus, final exam dah makin hampir. Kelas tambahan bersepah sana-sini. Semua lecturer mengganas buat lecture tambahan. Awal pagi, tengah malam. Siyes aku rasa takut. ._.

Sebab aku still tak ready and fully prepared nak face final exam tu. Tapi aku excited nak habis dah matriks life ni. Wahahaha :DD

Yes, aku taktau kenapa aku jadi cepat emo akhir-akhir ni. Semua sebab this one guy yang tak guna, useless, sucks! Aku benci kau! Haih. Lupekan jela dye tu :/

Anyway, aku tau semua benda ni jadi ade sebab and hikmah. And I know that Allah is trying to test me whether I can handle, face all these things. And Alhamdulillah, I CAN :)

Because of what?

Because I have such a super duper loving, caring, understanding family and friends here :')

Kelas Kemahiran Dinamika
After kuiz yang tak berapa nak macam kuiz sgt. Haha :D

Our guardian angels.
*Angelic la sangat :P*

Kelas Amali Biologi
Misi mencari pokok Selaginella, Lycopodium & Dyropteris :D

Surprise Bday Party for me! :')
Mereka semua budak aras saya :)

I'm so glad for having you guys in my life. They colour my empty, dull life. Thanks to Allah SWT for sending you guys to me :')

Okay, I hv to go now. Nak outing sekejap :)
Till we meet again.
Bbye :)

P/S: For those yang mmg setia baca blog ni, thanks a LOT. Aku sedar aku jarang gila update sekarang. But you guys still baca though boring and takde latest stories. Kepada yang sudi follow blog ni pun thanks a LOT. Aku pun taktau nak cakap macam mana lagi. Semoga korang semua berjaya dalam arena blogging ni. Insya'Allah.. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting