Sunday, June 12, 2011

Betul lah orang cakap kita ada 7 kembar dalam dunia ni ;) ;

Assalamualikum wbt.
&& Hye! :DD




Hit the play button and you'll know the message of this video ;)








Hey Justin Bieber! 
Are you afraid enough?
Teheeee :p



Wednesday, June 8, 2011

This is what we call life. A REAL LIFE ;

Assalamualaikum wbt.
&& Hye!





TIRED

,


SICK

,


&&



BORING




Of




L I F E ! ! !




Fell like wanna scream out LOUD right now!


People like to judge. Even they're not even know each other. We're always being judged for everything we do. 

And I hate to be judged!

To be underestimated too.

Can these kind of people go and get a LIFE please?

There's no acceptable reason for these-kind-of-person to do the judging matter unless you know me well, know me deeply. Know the REAL me.

Hypocrisy is everywhere.

Trust is now hard to be spread. Way harder than to spread love perhaps?

But well, this is what we call a life.

Accept it with no excuses. Keep your mind open and positive. Show no care on what people said 'bout you.

And Insya'Allah, you'll be fine ;)




Bila dah jadi macam ni,
aku rasa nak berhenti aje!
Arghhh!
T_T

Tuesday, June 7, 2011

Movie paling sucks yang aku pernah tengok -_-" ;

Assalamualaikum wbt.
&& Hye! ;D



Ingat lagi aku ade cakap nak tengok movie Remember Me?

Okay, memang nampak macam best, seram blablabla....

But, betul lah orang kata, don't judge a book by its cover..

It was totally S U C K S ! ! ! !

Kalau boleh aku nak bagi rating 0.5 out of 10 aje -_-"

Even movie The Way Back(go Google for it) yang lagi entah ape-ape, banyak pasal sejarah, banduan etc. etc. tu waaaayyyyyy better than Remember Me?
-_-"

Nasib baik lah tiket murah. Takde lah bengang sangat.

Hantu dye, haihhh. Dah macam zombi Kg. Pisang je -_-"

And aku rasa lah, director or sape2 yang terlibat dengan graphic untuk movie ni, memang noob lagi kot. The way dye nak sambung from one scene to another, mesti ade stop2 dulu -_-"

&&& gambar dye tak clear! Sakit mata aku -_-"

But, its okay laa. Past is past.

-----------------------------------------------------

Nasib baik lah ade benda ni yang dapat mengembalikan mood aku balik :p


MACAROON
Saje nak ZOOM harga dye. Kahkahkah :p

6 ketul = RM18
Beli dekat Harrods KLCC. Okay, tax dye MAHAL. KLCC kan -_-"

Green Tea takde! Sebab ingatkan tak sedap!
But, arghh, I was wrong! Sedap kottt! Orang tu bagi rasa satu -_-'


Lepas ni, entah bila la boleh beli bola warna warni ni lagi. Fikir dua tiga empat kali sebab mahal. Huhahuhauhaha :p

Okay lah. Nak tido :p Esok keje.
Tata! ^^

Thursday, June 2, 2011

In my head right now ;

Assalamualaikum wbt :)
&& Hye! :D




Aku dah lama gila mengidam benda ni! Since dekat kolej lagi -_-" Tapi tak berkesempatan nak beli sebab dulu still holding the title 'student' kan. Elaun pun tak tentu hala. Nak berjimat lah konon. Haha. Tapi sekarang ni tiap kali peg beli barang dapur dekat Carrefour ke Giant ke, mane2 ke, mesti cari benda ni dulu! Tapi selalu takde. Taktau lah sold out ke ape ke -_-"

Arghh, nak jugak! *hentakhentakkaki*




Movie : Remember Me?

Sah-sah cite seram kan. Haha. Macam best. Tapi trailer dye satu pon tadak! -_____-" Search2 dkt youtube, sekali movie Robert Pattinson daa yang keluar -_-" Maaf ye, aku bukan peminat cite2 Twilight2 tu :p
Sooo, I'm going to watch this movie tomorrow at KLCC! Hhee ;D


Wednesday, June 1, 2011

Spreading positivity ;

Assalamualaikum wbt.
&& Hye! :D







I ran out of words.
I don't even know what my heart says sometimes.
Everything. Keep on playing around in my head.
I'm speechless.
Not even a single word can reveal it right now.

I cannot create the words that express the way I feel all the time. It's like the pain has silenced me made me numb. Maybe one day when I can feel again I will be able to find the words to explain how I felt.



Truthfully,
My heart.



-----------------------------------------------------------------


#I'm touched! INDEED! :"")








Heaven is for real :')
Believe that.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting