Thursday, November 13, 2008

exam ; week (3)

yeahh , finally , dpt jugakk update blog psl exam nih . hahah :D

isnin ; 03112008

oke , arini , exam physics paper 3 ajep . yeahh , mmg satu paper jep , tp ,susah dye , boleh dikatekan mcm mnjwb berpaper-paper ! haha :) well , alhamdulillah ape yg aku bace klua (: but , ade jgak yg ta dpt jwb and taramtaram tu pun ade gak lahh :D *nasib baek aku LULUS physics , haha . tp , still ta puas hati dgn resultresult aku laaaa :/

selasa ; 04112008

arini exam est (1) , est (2) and physics (1) . est , alhamdulillah blh buat essay dye . idea dtg mencurah-curah. but , tatau laa oke ke ta , hee :P est yg objektif tu plak , ade yg complicated , ade yg oke . but , sec. transfer information tu , gahhh , susah doee . sbb care dye mcm laen cket . hee :D physics (1) plak , jwb jelahh , objektif kan . so , hitamhitamkan jela paper OMR tu . hahah :D

rabu ; 05112008

well , arini plak exam bio (2) jep . susah gilaa babun ! bukakbukak ketas je , tros soalan mitosis/meiosis ! da la chapter tu pening cket , but , alhamdulillah , aku dpt jwb . :) P/S ; nanu , fiza , faeja : aku suka gilaa blaja bio dgn koranggg ! hee . syg korg mampatmampat lahh . xoxox !

khamis ; 06112008

yeayyy ! arini last day exam ! bhahaha ;D but , arini bio (3) , bio (1) and PJK ! *bulihh plak sesat PJK ! haha . bio (3) standard laa , ade susah , ade sng . tp , sape yg nk jwb yg susah kan ? so , aku jwb la soalan yg sngsng *pdhl rase sume susah ! hee :P bio (1) plak objektif . ehm , pahampaham sendiri jela enn ? :DD pjk plakk , haha , 30min je sume hntr ! ta payah la nk ckp kn . but NUR SYAZA AMIRA & NURLIN MUNIRAH HANI , korang dpt mrkh plg tggi dlm PJK ! yess ! PALING HIGHEST ! korg samesame dpt 62% . oke la tu kan ?? congrats ! :D


sooo , da abes la cite psl exam weeks . merdeka ! merdeka ! merdeka ! haha , tp , result still ade yg up and down :/ redha jelahh , da mmg aku yg ta study btolbtol , ni la padah nye . hee . oke . that's all ! :)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting