Saturday, February 7, 2009

my 2nd home ;

korang tau ILMU STUDIO tu ape? ahha, biar aku bg tau. tu PUSAT TUISYEN lahh. terletak betul2 sebelah restoran shajahan maju, berdekatan dgn KRU company, anddd setiawangsa LRT station. so, di sini aku nk menceritakan sedikit sebanyak pengalaman/kisah/cerita sepanjang bergelar salah seorg ILMU STUDIO-ians ;)

okay. firstly, lets meet my bestie there ;)


fyza, leya, syarah. diorg 3 org mmg kdg2 gilaa, sewel, mereng, etc. and, selalu buat LAWAK, even org lain rase tak lwk, aku still gelak. aku gila? memang xD. yg plg ta blh blahnya, fyza punya barang selalu jatuh jek. tak pembaris, pemadam, tak pemadam, pen, tak pen, kertas, tak kertas, buku. dah tu, bile dah jatuh, bukan reti nk amek balek. ngade2 suruh org lain tlg. tak aku, syarah, tak syarah, aku balik. adeh. but, diorg jugak lah yg byk tlg, bantu, help aku. thx a lot korang! :)





then, lets meet my fav teachers ;
mr. Ven and mr. Hamzahisham


and *yana, jgn jelouseee. muahahah xD.
















andd, lastly, aku suka gila baca benda alah ni ;

and wait! to all of ILMU STUDIO-ians, baca ni ;

AKTIVITI GOTONG ROYONG.

TEMPAT ; MASJID MUADZ BIN JABBAL, SETIAWANGSA
TARIKH ; 9/1/09
MASA ; 8.30AM - 1.00PM

JEMPUT HADIR, DAN MARI BERAMAL JARIAH :).

JADI, KEPADA SESIAPA YG, MASIH MENCARI PUSAT TUISYEN UTK DIHADIRI, MARILAH KE ILMU STUDIO. heheheh xD

1 comments:

Miraa. said...

tumpang tanya
school holiday ada class ta?
biasa charge bape ehh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting