Sunday, March 27, 2011

Exam Mode -_-" ;

Assalamualaikum wbt.
Hyeee!


Peperiksaan Semester Program Matrikulasi
(PSPM)




Yeahh, it's killing me silently. -_-" Well, final exam is just around the corner. Am I well prepared? Naah, not really :P. Both physically and mentally. But, one thing sure is I can't wait to leave this place so called KMNS :DD Why? Only God knows.

But, I want to leave this place with peace where I want to pass my final exam with flying colors. Insya'Allah :)



Okay, malay version pulak :P

Yes, memang aku tak sabar nak blah or berambus dari tempat ni. Aku taktau kenapa aku takde rasa sayang or sedih langsung nak tinggalkan tempat ni. NOT AT ALL! Except aku sedih, sayang and rasa berat hati nak tinggalkan kawan-kawan aku dekat sini. Seriously. I'm not kidding. They're the only reason why aku rasa happy and enjoy matriks life ni. They're my strength when I'm weak. They're the shoulder for me to cry on. I know I can rely on them. Not to forget, the lecturers too. Thanks a lot for all of the invaluable knowledge. I'm not going to forget all of your kindness, patience && love :')

Tapi, aku still nak berterima kasih lah jugak dekat KMNS ni. Sebab give me a chance to further my studies though I'm the 2nd intake student. Semua sebab careless, useless mistake yang berlaku dekat result SPM aku. Yang follow aku sure akan tau ape masalah result SPM aku -_-" Sumpah, sampai mati pun aku takkan lupa and maafkan penyebab semua ni. SUMPAH! Ingat aku senang-senang nak lupekan? Haih. Okay, aku kene stop cakap pasal ni sebab aku akan jadi emo bile cakap pasal ni and menangis. Yeah, I'm not that strong as what you think. I'm weak. WEAK!

Sampai sekarang aku tertanya-tanya. Kenapa semua ni berlaku? And yang paling penting, kenapa berlaku dekat aku?! Kenapa bukan orang lain?!

But now, I'm trying to be positive and spread positivity :')

Orang selalu cakap, setiap ape yang berlaku ade sebab and hikmahnya. At first, memang SUSAH SANGAT aku nak accept and percaya. But when time goes by, I can see the truth. Thanks to Allah SWT for making me realize the real meaning of life. Life as a muslim to be exact. And that's why I know that I AM THE CHOSEN ONE. Allah SWT sayangkan aku. That's why Dia uji aku dengan semua ni. Buktinya? I got an excellent result for my MUET test. Band 4. That was more than enough actually. Cz I know I'm not that good in English. Plus, boleh dikatekan most of KMNS students got Band 3. And they have to struggle more to get the course that they're interested with which requires higher band. The only thing that I can say is, Alhamdulillah for the good result... :')

Okay, rasa macam dah banyak aku tulis. Ni la jadi bile dah lame tak update :p well, I have to go know. Tutorials are waiting for me :) Plus, I need to start to do revision ASAP. Time never waits for us.

Kawan-kawan, doakan kejayaan saya ye? Kejayaan kita bersama to be exact :) Insya'Allah, we'll do well in that exams :)

P/S :

Aku akan rindu gila gila gila gila gila sampai gila dekat diorang sume ni nanti ;(  :


  • Hayat 6 Praktikum 5
  • Hayat 6
  • Lecturers
  • Roommates C2.4.3
  • Budak aras C2.T4.WA
  • Budak blok C2
  • Budak negeri A2, B2 & C2
  • Budak-budak yang aku minat :p
  • Mr. G<3


May Allah SWT bless all of you in ur life :)

1 comments:

Lia Omey said...

GOOD LUCK MIA!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting