Sunday, February 1, 2009

surpriseeeeee! ;

22 JANUARI 2009

ahah, as korang sume dah tau, AB sibs, aku syg korg sume sbb sggup buat surprise beday party utk kitorg yg suda TUA KEREPOT *piko, lin, aku* hee xD. so, pd mlm 21 jan 09 tuh, yana pun call 3 org tua ni, and ckp, esk pn. hamidah nk jumpa lps sekolah. seriouslyy wehh, aku cuakkk gilaaaaaa! smpai hati korang :/. hee. so, here is how the DRAMA begin. jeng jeng jeng ;)

pn. hamidah; kamu semua ada hutang dgn saya kan?
kitorang; hutang? hutang ape cigu?? *pelik*
pn.hamidah; adeee. mesti kamu xigt ni. ade kerja yg kamu tak hantar. kan?
kitorg; huhh? *blurrr*
pn.hamidah; takpe, sebagai denda, kamu kena siapkan kerja ni. buat dkt kelas. nnti cigu naik tgk kamu buat ke tak.
kitorg; haiyyo, okayokay :|

-dialog dye byk lg sbnrnye, terpaksa dipendekkan-


then, kitorg naek klas. nurlin jln lajuu gilaaaa. tak sbr2 nak buat keje tuh, haha ;D. andddddd, smpai dpn pintu, kebabommmm! bunyi belon pecah! ahah, korang da tak dpt cover. heeee ;D. and, masuk, sume nyanyi lagu happy birthday. terharuuu! rasa mcm nak nangis jea ;) kita mmg sibs, AB-SIBS<33.

around pkul 2, ade yg da start balik. but, aku, lin, yana, syaza, lynna and bella stay lagi. tggu smpai pkul 3. as usual, ade lahh perkara lawak yg berlaku. but, so sorry, its more to 18SX. ahahaha ;D. terasa lahh yana dgn lynna. hanya korg yg tauuu xD.

sudah menjadi lumrah alam/manusia, mesti ade snap pics sbgai kenangan. so, take a look ;)


AB-SIBS; love you all to death :)

the cakes of the day. yummy! thx nana ;)

yana; si kepala xD

piko; si kakak aka kak long :)

nurlin; kak ngah :)

-kak lang? me lahhh. ahah ;DD-


craps craps craps ;)

ciguu kesayangan; pn. akmal, pn. nolly<33>
syarah; si camera girl :)


girlfriends<33>conclusionnya, aku HAPPY GILAAA hari tu :D. thanx a lottttt ABians<3!

P/s ; for more pictures, just click the link My Flickr on the right side of my blog :)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting