Sunday, May 17, 2009

Happy Sweet 7teen sayang! ;

si gadis ayu ni, name dye,, Nor Faezah, atau nama manjanya,,,,, KAK JAH. hehehe. faeja, faeja, aku nk wish,,,

"HAPPY 17th BIRTHDAY SAYANG-kuhhh!"

you know how much i love you rite? so, aku nk mnx maaf sgtsgtsgtsgt, klau selama ni, aku ade buat slh, menyakitkan hati kau ehh?? biase la, aku ni kn otak mereng sikit. plus, asik buat kau dgn hazirah, syima, aminiril, aimi, min, etc. sakit hati je en? aku tau. sorry tau :). insyaallah, lps ni, da xsakitkan hati korg lg. klau aku buat slh, tegur tau! xkesah pun. lg bgus ade org tegur en:). ehh, memalut plak. so, back to the point. thx a LOT for being such a caring, loving, sporting, understanding friend to me yeah! :)). and now, ttbe je teringat time aku cite satu secret psl "ilyed" yg aku conteng dkt notebook aku tu. adeh. ter-malu oh bile cite psl tu. faeja la, nk sgt tau. haha :DD. but, cinta monyet, biase la tuh. ha (!) ha (!) ha (!) :DD. even post ni di-post lambat satu hari after ur birthday, hopefully its not too late nk wish dkt sini even aku da wish through msg:

Happy 17th Birthday dear! Suda tuekk Kak Jah aku ni rupenye. Haha. Nway, hope dpjgkn umur, murh rzeki n bjaya dunia akhirat esp dlm SPM. Last but not least, hv fun okay! Its UR DAY xD

lotlotlot of loves,
myarashid :D

andddd, bbrp minit lps tu, dye reply:

Haha, tme kasih mira caYunk...:P ingatkan x ingat bday kte..hehe,h0peFully dpt rasa hapy satU ary ni..

well, there's no reason for me to forget ur birthday la sayang! (lesbian xP) kite kan kawan, or lebih tepat lagi, psgn lesbian celup. muahahahhaha :DD. itu aje la nk ckp dkt sini. good luck for mid year exam btw! kau ta payah la bace buku, da pandai da pongg. hhehehe. okay, jumpe esok dkt skola. and remember this word = BEWARE! hahaha *evil laugh ^^,


catatan: myarashid :)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting