Saturday, July 31, 2010

Benci ;


Assalamualaikum wbt.
Hye :D

Okay, I think this is my last post before I went back to KMNS as today is my last day of holidays -__-''

Esok dah nak balik kolej. Waaa. TAK NAK & TAK SUKAAA :|

Lepas ni, hari-hari aku akan kembali penuh dengan pressure, tension etc. :'(

Plus, tak lama lagi nak dapat result UPS. T_T

Haih, semoga aku dapat result yang okay laa. Insya'Allah...

So, malam ni akan start packing barang-barang balik. Anddd, for sure banyak gilaaa. Haha :D

Okay, stop pasal kolej. Ni nak luahkan ape yang aku tak puas hati niii.

Tahun ni tak dapat pergi siniiii...........

PIKOM PC FAIR 2010 -_-"

Haih, sabar, sabarrr.

This is why 

I HATE H O L I D A Y S ! *__*

But, ape yang aku suka/enjoy sepanjang cuti ni ialahhhh :



The Sorcerer's Apprentice

Best gilaaaaaa! Sape yang tak tengok lagi, seriously, you have to watch this movie and you're not going to feel regret! :D Ohh, btw, hero dye hottt! :P



Jay Baruchel
(Hot stuff gila kannn? Haha :D)


Theme song untuk movie ni. And yeahh, I'm soooo addicted to it now! :D

One of the BEST part from this movie ;D




Inception

Yang ni pun best gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! But, a lil bit confusing. Sebab movie ni banyak suruh kita berfikir and if terlepas ape-ape, memang korang akan lost laa. Yang tak bestnyee ending dye mcm tergantung. Pffttt, tak suka kottt -_-"



Leonardo Dicaprio
(He's still hot yaww! I loikeee! :P)


Okayy, I better stop here. Still got tutorials to be done -_-" Till then, bbye.

4 comments:

lavea said...

huuuuuuuuuuu...
samee...........
xmo balik kmns gak~
rase cam baru 3 hari cuti...

Amirah Rashid said...

betul2. rasa mcm xcuti jee -__-"

aduka said...

nape la cuti 2 ari dlm smggu kan?
Kan bgus 5 ari cuti..
Agagagaga..

Amirah Rashid said...

aduka , betul3. kalau mcm tu, mmg heaven gilaaa :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting