Wednesday, October 27, 2010

Going to be updated SOON! ;

Assalamualaikum wbt.
&&
Hye! :D

Ehem. Ehem. Testing Testing :D

Well, dah lama tak bukak blog ni. Kesian blog aku ni kan? Ish3. Takpe-takpe. Aku akan try update banyak-banyak story, pictures ASAP :) Dalam masa 12 hari cuti aku ni la. Insya'Allah..

Ohh, for those yang tak jemu-jemu datang blog yang tak berapa nak best ni though aku takde story baru or melawat blog korang, thanks a bunch! And for those yang sudi tinggalkan pesanan tak bersuara dekat chatbox pinky-pinky tu, sayang korang jugak. Eheheh ;D

Actually aku tengah online pakai HP Mini yang tak berapa best nak digunekan untuk update blog. Sebab kecik sangat. Maklumlah, aku kan rabun. Haha :P

Okayokay, taknak merepek lebih-lebih. Just wait for my next post okay! (:

Ehh, apesal ade gambar mamat ni pulak? Silapsilap! :P

Hah. Yang ni baru betul! Haha. So suhweet kan? :P Lap you lah Lampard :-*



Andd, enjoy la lagu ni eh? Joe Jonas saaaangattt la cute and adorable dalam vid ni. Ehehe ;D

4 comments:

Aduka said...

aduh! bukak blog ko dh nmpak 'kepala-boodak' tu..
muahahaha.. :P
rooney..

Amirah Rashid said...

aduka, haha. saje je. dye kan hot stuff skrg ni :P

luvly mya said...

gune hp mini tak berapa nak best. selalu tersalah type sebab jari dah biasa ngan keyboard besar. haha

Amirah Rashid said...

mya, tau takpee. mmg selalu lah tersalah tekan. tak sukaa :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting