Thursday, June 2, 2011

In my head right now ;

Assalamualaikum wbt :)
&& Hye! :D




Aku dah lama gila mengidam benda ni! Since dekat kolej lagi -_-" Tapi tak berkesempatan nak beli sebab dulu still holding the title 'student' kan. Elaun pun tak tentu hala. Nak berjimat lah konon. Haha. Tapi sekarang ni tiap kali peg beli barang dapur dekat Carrefour ke Giant ke, mane2 ke, mesti cari benda ni dulu! Tapi selalu takde. Taktau lah sold out ke ape ke -_-"

Arghh, nak jugak! *hentakhentakkaki*




Movie : Remember Me?

Sah-sah cite seram kan. Haha. Macam best. Tapi trailer dye satu pon tadak! -_____-" Search2 dkt youtube, sekali movie Robert Pattinson daa yang keluar -_-" Maaf ye, aku bukan peminat cite2 Twilight2 tu :p
Sooo, I'm going to watch this movie tomorrow at KLCC! Hhee ;D


2 comments:

Ummu Ukasyah said...

Assalammualaikum.. jom join sini..

http://pinkcraftheaven2.blogspot.com/2011/05/pink-vintage-giveaway.html

cEro said...

aku tgk trailer kat wayang seblum start movie citer remember me? tu..

mcam best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting