Tuesday, June 7, 2011

Movie paling sucks yang aku pernah tengok -_-" ;

Assalamualaikum wbt.
&& Hye! ;D



Ingat lagi aku ade cakap nak tengok movie Remember Me?

Okay, memang nampak macam best, seram blablabla....

But, betul lah orang kata, don't judge a book by its cover..

It was totally S U C K S ! ! ! !

Kalau boleh aku nak bagi rating 0.5 out of 10 aje -_-"

Even movie The Way Back(go Google for it) yang lagi entah ape-ape, banyak pasal sejarah, banduan etc. etc. tu waaaayyyyyy better than Remember Me?
-_-"

Nasib baik lah tiket murah. Takde lah bengang sangat.

Hantu dye, haihhh. Dah macam zombi Kg. Pisang je -_-"

And aku rasa lah, director or sape2 yang terlibat dengan graphic untuk movie ni, memang noob lagi kot. The way dye nak sambung from one scene to another, mesti ade stop2 dulu -_-"

&&& gambar dye tak clear! Sakit mata aku -_-"

But, its okay laa. Past is past.

-----------------------------------------------------

Nasib baik lah ade benda ni yang dapat mengembalikan mood aku balik :p


MACAROON
Saje nak ZOOM harga dye. Kahkahkah :p

6 ketul = RM18
Beli dekat Harrods KLCC. Okay, tax dye MAHAL. KLCC kan -_-"

Green Tea takde! Sebab ingatkan tak sedap!
But, arghh, I was wrong! Sedap kottt! Orang tu bagi rasa satu -_-'


Lepas ni, entah bila la boleh beli bola warna warni ni lagi. Fikir dua tiga empat kali sebab mahal. Huhahuhauhaha :p

Okay lah. Nak tido :p Esok keje.
Tata! ^^

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting