Tuesday, January 31, 2012

Amor! ;



Assalamualaikum wbt.
&& Hye! :D


perasan tak? sekarang ni banyak drama dekat TV yang diadaptasi daripada novel-novel terkenal? filem pun tak mau ketinggalan jugak. ape penulis skrip dekat negara ni dah ketandusan idea nak buat skrip? or nak filem/drama tu femes dengan cepat ke? haha :D

tak kesah la ape pun alasannye. yang penting masa terluang aku terisi dengan adenye drama-drama ni ;D




Isnin - Khamis
7 - 8pm
TV3

well, mula2 dulu tak berapa minat. sbb slow sikit jalan cerita dye. but then, lama2 suke. lagi2 dengan perwatakan hero dye ; Sufian @ Aqasha. comel sangat! :D *ingin ku gigit-gigit cuping telinga kecilmu.... HAHA :p



Selasa
9 - 10pm
Astro 105(PRIMA)


drama ni pun best! sebab novel dye pun best! :D plus, pelakon2 dye sume yang jarang berlakon same2. tapi yang tak berapa nak bestnye, cite ni sekali seminggu jewww >.< tak dapat la nak tgk sampai habis before habis cuti sem. haiyyaaaa....





Cristina Suzanne Stockstill. lawa gila kan? comel! ni la heroinnye. pernah masuk pertandingan pilih kasih 2. mmg superb ah dye berlakon even freshie lg ;)



Isnin - Jumaat
12 - 1pm
NTV7


ulanglah berjuta kali pun, aku PASTI akan tengok cerita ni. thats why aku tak berapa minat drama korea yang baru2 ni. kebanyakannye ke LAUT! harap muka pelakon je jambu, hensem, comel, kawaii. tapi jalan cite takde ape sangat, puihhh T_T and aku hanya layan cite korea yang lama2 dulu (winter sonata, autumn in my heart etc.)


rantai from drama ni. naisss kannn? nak satuuuuu :D


till then, bye ;)

3 comments:

R said...

stairway to heaven mengammit kenangan sewaktu darjah 5. Pegi solat terawih hanya wat 2rakaat je pas 2 kayuh beskal nk tgk cte ni yg xabes2 lari2 n ngis2... keke

Amirah Rashid said...

mil, amboii, kutuk cite ni nampak? haha ;D biar ah. tp best! :DD tak sangke awk tgk cite ni jgk. haha :D

R said...

ade kt ntv7 skrg kn? pagi lak 2... kekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting