Friday, January 2, 2009

ke sekolah ;

entah kenape, arini TER-bangun awal pulak! haha. vungux. sume ni pasal nk kene gi skolah la. amek buku teks. ape lagi? xkan nk pegi skolah jumpe jaabar plak! hadoi. ehh, tp en, td jaabar tade ohh. ohh jaabar, mane kau menghilang?? imy lahh xD

ahhh, dahdah. merepekk plakk. so, pkul 9.45 my ebu kesayangan pun angkut ank dye yg SOLEHAH ni xD. dlm pkul 10 aku sampai. and, perghh, byk gile kete! aku fikir, ade org kawen ke arini? haha. haishh. bru teringat, arini ade ORIENTASI FORM 1. btw, WAHAI JUNIOR-JUNIOR ku ;

WELCOME TO SECONDARY SCHOOL
and

SELAMAT MENJADI WARGA SMKLK.




oke then, baru nk masuk pagar, jmpe nanu and lina amalina. dah tu, salam la dgn diorg. nk wtpe lg en? haha. slps itu, dgn smgt yg jitu di dlm hati, aku pun meneruskan perjalanan ke MAKMAL 3. smpai2, mak datokk! ramai gila oranggg! aku igt tade la ramai sgt. hoho. but, masuk jela kan. and, jumpe la dgn kwn2 lain. tunggu pnye tunggu, huh, finally! fatin bg borang kuning tu and dye tlg amekkan buku utk aku n lina amalina. thx a lot FATIN! :)


*ni lah buku teks yg aku dpt td dgn buku2 yg beli dkt kedai buku.

btw ;

*buku nota sekarang da lain mehh. lawa kott. haha

dh selesai sumesume tu, blahh pegi kedai buku plak. mesti korang nk tau buat ape aku pegi sane en? haa. xpe xpe, bia aku bg tau. aku pegi sane, nk beli buku. korang dah beli buku? aku dah. hahaha. bangga. line dye, punye la panjangggg. but, nasib baik kesabaran aku masih tebal. dgn buku yg beratnye berkilo-kilo di bahu, aku berdiri tegak umpama ketika menyanyikan lagu negaraku di situ utk beberapa juta saat. alhamdulillah. sampai jugak giliran aku. lepas ber-shopping-shopping sebanyak rm34. aku pun balik lahh. dkt pagar, aku ber-lepak-lepak-an dgn adik suraya n nisa 4AR. kitorang mengumpat, ehhh, tak tak! kitorg ckp2 psl kelas, cikgu, blablablabla. smpai la ayah nisa sampai. and diorg tgglkn aku sorang2. sedih ;| haha.

dlm pkul 11++, my ebu terchenta sampai. aku pun gerak balik rumah.

arghhh, so, mlm ni kene balut buku! ohh no! bende paling mls aku nk buat. haha. but, kene balut jugak. klau x, nnt dende rm0.50sen akan dikenekan oleh pihak SPBT.

sebagai tambahan, kedai buku sekolah dibuka ;

ISNIN-SABTU
9.00am-2.00pm

oke , see ya! ta sabar nk back to school and menjadi SENIOR! muahaha :D
*but, aku takut nk SPM :|

........................

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting