Saturday, November 7, 2009

i write, you read ;

well, SPM is in 10 days moreeeeee! and yet, aku still xsedar. *sikitsikit aje. haishh --" but, at least, aku ade join Seminar SPM, and itu pun dikira buat revision jgk la en? haha :D well, xtau nk ckp ape. tp, aku happy and lega sgt sbb, handphone aku yg buat hal since minggu lps, da okay. ayah bwk pegi hp tu pegi 'klinik' td, and skjp aje da okay. and it only cost RM15. fuhhh. nasib baik xmahal. ayah ckp, ade problem dgn program hp tu. aku pun xtau ape mslh dye. sbb bile bukak gallery, xboleh. bukak music player, asyik searching and uploading aje (mcm xnk bg aku dgr lagu je. mentang2 la da nk dkt SPM. haha:D) but, ade satu lg prob psl hp ni. ehh, no. psl memory card dye. sensitif gilaaa. bile dgr lagu, suke2 tukar lagu laen, bile tekan sikit, searching balik. huh. buat org geram aje --" maybe lps ni kene check mem. card tu plak or, susah sgt, beli aje mem. card yg baru. *ayahh, adek nk yg 8GB punye tau. haha :D so, ape yg aku nk ckp dkt sini sebenarnye:

kalau korg nk beli hp/tgh survey hp yg nk dibeli, elakkan la beli hp Nokia 5610 Xpress Music. sebab :

1. hp ni GILA SENSITIF (xboleh terhantuk sikit)
2. hp ni cepat hang (xpercaya beli and pakai la. haha :D)
3. hp ni cepat terjatuh (body dye xbest *maybe ciri ni utk aku aje, sbb aku careless. haha :D)

tu aje lahh. secara tuntasnya, JANGAN BELI HP tu! faham tak? faham tak? faham tak?? :DDD

andd yeahh, kalau aku blh tukar fon, surely aku xkn amek fon NOKIA lg. and aku nk SE punye! ngeeee :)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting