Wednesday, December 22, 2010

Marilah ber-panda beramai-ramai -_-" ;

Assalamualaikum wbt.
Hye!

Disebabkan bosan sangat nak siapkan kerja yang bertimbun-timbun yang memang takkan pernah habes ni. Aku saje je nak update blog ni. Nak bagi korang merasa ke-tension-an aku dekat sini -_-"

TO-DO-LIST (for TOMORROW! : 22nd Dec 2010)

1. English : Presentation (Product Promotion)
2. English : Research
3. Chemistry Tutorial : Quiz Chapter 3
4. Biology Tutorial : Presentation Protein Synthesis
5. Maths Tutorial : Quiz Chapter 2A
6. English : Presentation (Newspaper article)

Supposed I got no class from 8am-9am. But then, one of my lecturer wants to do an extra class. Haihh. Chill Mia, chill. Just think positive -_-"

Maka dengan ini, aku nak nasihatkan student-student yang akan dapat result SPM tak lama lagi supaya fikir la berjuta-juta kali before nak masuk matriks. You'll never know what's going to happen right? Unless you're such a super duper tough person, then I suggest you go for matriculation -_-"

Okay then, nak sambung men-tension-kan diri dengan kerja-kerja tu -_-" Memang aku takkan tido selagi tak siap bende tu sumeeee. And memang lebam la mata aku esokkkkkk. Arghhhh. BYE!

I wish I can always think positively just like the cat -_-"

2 comments:

Nordin said...

kesian. hehehe


Jenis-jenis wnaita di dunia

Aduka said...

yo sis.. lama x meromen.. eh! silap.. lama x mengomen.. haha..

tu la.. igt senang ke blaja tinggi2.. sbb tu la aku x amik degree.. ckup la diploma je.. tp ape2pun, usaha mau kena lebih dik.. kasi harum nama fmly n cerahkan masa dpn diri sndri.. set dlm otak.. blaja demi keje, bkn blaja demi segulung sijil@ijazah..
wish u luck..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting