Saturday, August 1, 2009

attention please;

first of all, tarikh PEPERIKSAAN PERCUBAAN SPM '09 telah dipercepatkan. clap ur hands then peeps! haha. gila.

hah, mcm ni la reaksi aku and absibs bile tau psl trial spm tuh. adehh. sabar aje laa. at least, kalau nk cptkn, bg la tau awlawl. xde la ktorg menggelabah gila mcm skrg. but, semua org redha aje. myb benefit dye, ktorg akan cpt buat revision and preparation. *hakikatnya, aku blm ready even 0.00000000001% pun. haih --" so, setakat ape yg aku tau,,,

TRIAL SPM '09 : 17/8 - 8/10
**ade stop skjp sbb subjek teras satu daerah gombak sama soalan andd subjek elektif satu selangor sama. but, ade yg kate ade dua kali trial. idk bout that. so dont ask me anything okay.

SPM '09 : 19/11


smpai hari ni, trial spm tggl lg 15 hari and spm lg 119 hari **kalau xsilap la. aku buat countdown ni bukan nk takuttakutkan korg tau. tp sbgai peringatan kite bersama jgk :) jaga kesihatan, pemakanan and tingkah laku okay. think for ur future. i'm very sure, xkn lah korg nk kahwin terus lps abes spm rite :D

kan best kalau kite dpt rasa happy and free mcm budak atas ni. haishh. xpe xpe, abes spm, kite ENJOY! hohoho(!) :DD

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting