Tuesday, May 11, 2010

Ini interview ke ape? :D ;

Assalamualaikum wbt. && Hyee! :D

First of all, nak cakap thanks sangat-sangat dekat rakan blogger yang sudi men-tag aku. Rasa macam banyak je kene tag. Tapi asyik tangguhkan je -.- Sorry guys. And, sorry lagi sekali sebab tak dapat nak buat tag korang yang dulu-dulu tu. Sebab sekarang pakai laptop baru. Semua link tag yang disimpan ade dekat laptop lama. Isk isk. Sedih :/



So, hanya tag ni yang dapat dikenal pasti sebab tuan yang bagi ni pun tinggalkan link dekat comment.

Thanks to Kyuubi yang perasan hensem untuk tag ni. Haha :P

So, here we go......


What is your full name?
x Jap, mane IC aku eh? Haa. Jumpe dah. My name is Nur Amirah Nabilah

When is your birthday?
x 20 January 1992. Selalu orang tak ingat. Sobs sobs :(

What is your daddy's name?
x Mohd Rashid

What is your your mum's name?
x Normala

How many siblings do you have?
x Only 3. Including me (:

Where do you live?
x Kuala Lumpur

Your favourite colour(s).
x Blue, black, purple and PINK!

Still studying?
x Not yet. Still waiting for any offer.

Do you have a bestfriend?
x Yeahh :D

Do you love them?
x Indeed!

Pop or jazz?
x Pop-corn :P

Chicken or beef?
x Chicken

Coke or 100plus?
x 100 Plus (pengganti ubat since I hate medicine!)


What brand is your purse?
x Milk Teddy

How much do you have in your wallet right now?
x Err. RM10 I guess :P

High heels or flat?
x Flat. I hate heels!


Skirts or jeans?
x Jeans

Shirt or blouse?
x Shirt

Watch or bracelet?
x Watch

Favourite watch's brand?
x Swatch, sebab design dye semua lawalawaaaaa :D

Do you have girlfriend?
x Yes (kawan perempuan kan :P)

Do you have a boyfriend?
x The special one takde. Ade sesape nak masuk line? Wakaka :P

Did you love her?
x Yes bebeh! Mmuahhxoxo :-*

Did you ever kiss him?
x No laa -.- (boyf pun takde, nak kiss apenye?)

Facebook or Myspace?
x Facebook :)

What is your dream?
x To be a Crime Scene Investigator(CSI). And of course nak berjaya dunia akhirat :)

Please tagged other ten friends of yours :
x Rasenye dah ramai yang dah buat benda ni. So, takpayah tag la kan :)

10 comments:

aduka said...

tinggi btol angan2..
muahahaha..
=P

luvly mya said...

meh sep..cita2 nak jadi csi
pengaruh cite csi bnyak sgt ;)

Amirah Rashid said...

aduka ; ciss. tak salah angan2 kan? hahaha :D

mya ; sepp! haha. tau xpee ;D suka gila dgn CSI! :D

areev19 said...

eleh..nak lampard aje kan? :P

Aby Umy said...

salam kenal dari http://aby-umy.blogspot.com/

kalau ada waktu singgahlah ke blog saya :)

madiey said...

hehe.. memang best jadi CSI tau! :D

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. ini adalah interview..

nasib dia tak tya brapa A dapat masa SPM. hahaha..

*aku x pernah buat lagi.. tapi xde org tag.. hahahaha

Amirah Rashid said...

areev ; hehe. mesti laa ;D

aby umy ; salam kenal jgk. insyaAllah. nnti sy singgah (:

madiey ; yeahh. tau xpe! :D

asada ; ehh, tak tau lg eh result aku? :D btw, nak buat eh? kalau nak buat, buat la. aku tag kau. eheheh ;D

Kyuubi_85 said...

hensem kan aku? hahaha

Amirah Rashid said...

kyuubi ; haha. susah nk jwb tu. tp yelaa. kau hensem. haahaha ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting