Tuesday, May 25, 2010

Here comes goodbye :') ;

Assalamualaikum wbt && Hye (:



Sorry I cannot hear you, I'm kinda busy.
K-kinda busy.
K-kinda busy.

Dah lama tak update(ayat yang sama je. Haha! :D). Takde mood sebenarnya nk bukak blog ni. Entah la. Macam-macam yang nak kene fikir(ni la keje part time aku : Memikirkan & memperbesar masalah yang tak seberapa :D).

Okay, first of all, aku tak dapat MARA. Takpe, takde rezeki. :) Someone told me, "Duduk Malaysia puas-puas dulu, nanti nak sambung, baru fly mana-mana...." Yeahh, seriously setuju dengan dye :)




Secondly, alhamdulillah. Aku dapat tawaran ke Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan :) Insyaallah aku akan ke sana. Rasanya either dalam minggu ni or minggu depan. Nak kemas barang-barang lagi. Doakan kejayaan aku eh :) Thanks in advance! :)

So, lepas ni, da jarang update blog, on Facebook, MySpace, formspring etc.
(Gah! Tak dapat bayangkan hidup tanpa internet -_-')

Ibu cakap, bawak la broadband tu. I was like, "Sape nak bayar nanti? Mahal kottt. Takpayah, takpayah -_-" Lagi pun, kalau ade internet, memang hilang la semua buku-buku nanti :D

So, lets start a NEW LIFE Mia! :)

Ohh, nak cakap thanks a BUNCH dekat semua yang still sudi jenguk blog ni. Even da lama tak update. Untuk yang jenguk lepas aku pergi matriks pun, thanks a LOT :)

Semoga korang semua berjaya dalam dunia blogging ni. Haha.

Last but not least, take a very good care of yourself okay! :)

And, I'm gonna miss all of you, especially :

And semua rakan blog yang aku kenal and tak kenal :D(yang takde dalam list, jangan merajuk pulak eh :D) Sayang korang semua :-*



Kalau ada sumur di ladang,
Boleh saya menumpang mandi,
Kalau ada umur yang panjang,
Boleh kita berjumpa lagi.


Till then. Bbye :')

Love,
Amirah Rashid

16 comments:

cEro said...

sedeyyy!!!!!!
(T_T)

Syafiq Kadiran said...

blaja rajen2...nanti boleh fly gi mane2...
blaja kat matrix mmg best!!

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. sedih giler entry ni..

jumpa lagi. klu ade free2 tu dtg lah menjenguk.. heee :P

maisyara Pot! Pot! said...

miss u la.. u dtg n9, tempat i duduk. i pergi subang jaya (segi kolej). waaaaa... :(

missgee said...

Tak dapat mara..
Rezeki lain datang jugak.. :)

Ko mesti seronok..
Geng2 ko dok tunggu ko kat
matrikulasi N9 tue..
chaiyo..chaiyo..
hehehe

P/s: Sy suka bila ada orang rindu sy.. (^.^) hehehe

Eryati said...

wah..tahniah deaR..jan lupa akak erk...

Yatre Hayati said...

huhuhu...spoting gila your mum...siap suro bawak broadband..kalo my mum memang tak bagi la..

touyakaruma said...

nama aku takda ? k... takpa .. tak kisah ... T_T

MO(: said...

mtrks melaka?
aww, goodluck tau mia :)

محمد فردوس سعد said...

gud luck tuk yg akan dtg.. :)

محمد فردوس سعد said...

gud luck tuk yg akan dtg.. :)

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

we will miss u...patutla senyap je sejak akhir2 nie.. all the best :-)

shafiqah omar said...

tsktsk. CONGRATS, akak. saya pun sekarang ni entahlah, dah tak aktif blogging. nanti2 tunggu ilham. :)

i wish you all the best, tak kira akak kat mana pun. OK?

realiti.. said...

ok gk stdi mtrx..tp kne struggle skit..jadual agk pack dgn subject yg agk byk..tp xpe..mtrx fun..xcaye..try g dlu..

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
patut la lama tak nampak..sis da masuk matrix rupenya..
misz u la..
nyway GudLuck yer..da masa cuti2 nanti singgah la ziarah abG =)
TC..

Lia Omey said...

Nama aku takde . cisss . majok ahh x(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting