Saturday, January 15, 2011

Movies of the year! ;

Assalamualaikum wbt.
Hye! ;D

1. Transformers 3 : Dark Of The Moon



No more Megan Fox! Berduka-lah wahai peminat-peminat Cik Fox yee? Haha :D But, don't be sad. I think the one yang replace tempat Megan Fox tu wayyyyy hotter than her. Rosie Huntington kot nama dye if tak silap. But haihh, lambat lagi kot movie ni nak keluarr. Bulan 7! Pfffftt. -_-" Takpelahh, sabarrr, sabarr.


2. Pirates Of The Caribbean : On Stranger Tides



I'm not following this movie from the beginning actually. But, the 2nd one (Dead Man's Chest) took my heart away! Haha :D It was FIVE years back you know! Lama gilaa. And I'm not going to miss the latest one! Wee~

3. Kung Fu Panda 2


Cartoon? Haha. Yeah. Sila la percaya. Sebab panda itu saaaaangaaaaatttt lah comel. :D

4. Final Destination 5

*No trailers and posters yet*

Movie yang paling geli pernah aku tengok. Yeahh, aku da pernah tengok from the 1st till the 4th one. Geli gila okayyyy. Especially the 4th one. For those yang dah pernah tengok, ingat lagi tak scene dekat pool tu? o_o" Haih, entah macam mane la yang ke-5 ni punye cite kan? -,-


And, if tak silap, this year jugak Spider Man 4 and Sherlock Holmes 2 will be released! Gila ahhhh. Movie yang best2 keluar tahun ni! Heaven gilaaa! :D :D

So, I'm really really really really really looking forward to watch all of the movies listed! Haha. So, aku akan try me-limit-kan penggunaan duit elaun aku from now on. :P

Psstt psstt, takde sesape ke nak teman kite tengok movie2 ni? Heeeee. *gedikkk* :P

Till then, hv a nice day peeps! :D

5 comments:

Aduka said...

meh aku temankan..
hahaha..
=P

Sim said...

ROSIE HUTINGTON? wahwah.model victoria secret tu.dah bosan pun duh,movie skrng tak entertaining-.- cant wait

Encik Psychopath said...

nak..

Amirah Rashid said...

aduka, haha jom weh! :D

hanan bebeh ; btol2. nth pape movie je yg keluar kan? -_-'

abg, nak? jomm! :DD

si para para said...

nk tgk transfomers......!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting