Wednesday, July 13, 2011

WW #2

Assalamualaikum wbt.
&& Hye :D



7 comments:

WZulhilmi said...

*simpati* Tapi jgn ever evr give up okeh. byk lagi peluang lain boleh try. Tak semsetinya x dpt benda ni kita loser. Bkn rezeki ko je kali ni. so go go go hwaiting! =D

Amirah Rashid said...

wzulhilimi, thanks :) tp ni pic 2 years back :) time lps result spm aku dulu. ttbe rasa cuak && fobia. sbb jumaat ni result UPU klua plak utk sambung degree :/ tu yg post gmbr ni..

mrs cekodok said...

I hope everything will went well kay!~ :D

missgee said...

Mirah,
Kak pun terus ingat pasal ko wat semakan ke-2..

P/s: Betulkah jumaat nie dah bulih check result upu utk sambung degree??

Amirah Rashid said...

mrs cekodok, hehe. thanks. insya'Allah, amiin :)

missgee, haah. pkul 12 tgh hari. cuakk. :/ sbb kali ni byk competitors kan. stpm, dip, asasi. huaaa.

cEro said...

aku dapat tahu ko ade berita gembira nak dikongsi...
hehehehe

Amirah Rashid said...

cero, hehe. ade eh? eheh. nnti. insya'Allah asap :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting