Sunday, August 14, 2011

From Malaysia with hopes ;

Assalamualaikum wbt.
&& Hye! :D


"So far, I think I am in top form, but I may retire after the Olympics. It will depends on my fitness and injuries."


Dato' Lee Chong Wei


"I just want to get the feel of the conditions here. I don't really mind about the world championships."

Lin Dan



"I didn't know what feelings I would have after the last world championships. But I knew my form has been really really good, and I am happy to have made this good start."


Peter Gade


----------------------------------------------------------------------

Aku memang follow bab-bab badminton championships ni. More to Malaysian team lah kan. So, game yang tengah hangat sekarang ni World Championships! World tu woiii. Jangan maen-maen :D

So, kepada yang masih taktau, kita hanya ada 1 wakil untuk final hari ni (14/8/2011). 

Dato' Lee Chong Wei. Who else kan? He's world's number one. :)

So, Dato' Lee akan jumpa either Lin Dan or Peter Gade. *Dua-dua hensem woii. Haha :p

Aku ade terbaca komen dkt fb yang cakap,

  • Jumpa Lin Dan BOLEH menang. *konfiden gila sapa cakap ni. Haha :D
  • Jumpa Gade kena HATI-HATI sikit. Dia licik sikit.


Hm, so, sebagai rakyat Malaysia, aku berharap Dato' Lee boleh bawak pulang title yang masih lg belum Malaysia miliki ni. Aku bukannya apa, he's getting older. And that num 1 spot will not always belongs to him. We need to find our next Dato' Lee ASAP! So that num 1 spot always be ours, Malaysia :"D

Dato' Lee pun dah nak kahwin tak lama lagi. Biarlah title ni jadi hadiah kahwin dia yang paling berharga :) Kan?

So, let's pray the best for him. Our man! :)

----------------------------------------------------------------

Haa, camni kan bagus. Tak suke aku tgk Lin Dan yg slalu dgn muka masam && berlagak dia tu >.<


Idk why, but I think they're going to meet up in the final :)







Support our Malaysian brand! Eh(?) Support Malaysia. Hehe.
I eat 'nasi', I am Malaysian and I am proud to say it loud :)

8 comments:

missgee said...

Saya minat Peter Gade..
suka sangat ngan Lin Dan
Tapi saya sokong Chong Wei..

Amirah Rashid said...

haha. pening bace komen missgee ni :D tp LCW da kalah :(

Bigdaddyz said...

sama macam komen missgee....:)

cEro said...

entri ni di baca beberapa hari selepas kekalahan dato LCW...

hmmm, aku rasa dato perlu buat sesuatu, menang siri biasa, kalah tournament besar, agak tak berbaloi rasanya...

Amirah Rashid said...

bigdaddyz, haha. thanks! :D

cero, btol tu. setuju sgt. lin dan plak mmg mcm saje je nk kalahan lcw dkt tournament yg bsr mcm tu. klau yg laen slalu tarik diri la. sakit la
T_T

Encik Psychopath said...

Patah tumbuh hilang berganti. Chong Wei retired, new star muncul mcm Encik Psychopath replace Frank Lampard.

Anonymous said...

Really great article with very interesting information. You might want to follow up to this topic!?! 2011

Amirah Rashid said...

abg, haha. lampard tu mmg dah patut cari pengganti -.- tu lg tua drpd lcw :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting