Saturday, August 27, 2011

Tukar template/background lagi??!! ;

Assalamualaikum wbt.
&& Hye! :D





So, seperti ape yang korang nampak, blog ni berubah jantina eh! wajah lagi! I mean, AGAIN! Haha :D

Yes, aku memang suke main tukar-tukar background blog ni. Kalau rase macam dah tak comel lagi, mule la tangan aku ubah sana-sini klik sana klik sini, sampai PUAS! *mata berapi-api penuh keazaman masa taip ni.

Selalunye aku just gune benda-benda yang dah ade dkt TEMPLATE DESIGNER tu. Sebab aku malas nak survey web yang ade template comel-comel. Membazir masa tahu? Haha. *muntah jap. naseb baek skrg blm puasa lg :p

So, disebabkan aku suke blogwalking and jumpa blog sorg girlfriend aku ni, aku tanpa segan dan malu tanye mane dye curik template lawalawa camtuhh! Haha. And lucky me, dye baik sgt melayan pertanyaan aku. Thanks awak! Cium sikit meh! Muahmuah! Hik hik ^^,

Ni dye punya blog...





Comel kan? Baik korang ngaku cepat!! Haha :D So, thanks lagi sekali Cik Fari kitewww ;D

Btw, kalau nak template comelcomel camkitorang punye, datang lah siniwww :


Aku suke template yang aku pakai sekarang. Tapi tak suke sangat dengan font untuk title post aku -_-" Macam complicated sgt, pfffttt T_T




Kan? Kan? Huhu. Takpelah, terima jelah seadanyaa >.< Nak coding coding tak retiii >.<


Btw, aku telah mencipta sejarah dalam hidup aku hari ni...


Aku dah reti print screen!!!

Haha. Ye ye, sila gelak sekarang >.< Noob gila kan? Haih. Takpela, at least tau jugak drpd tak reti lgsg kan? Tu yang entry ni penuh dgn gambar yang aku print screen td :p

Ouh, hm. K la, tu je nak cite hari ni. Tengah bosan sambil tunggu cite Nora Elena start ni. Tu yang terasa nak merepek jap. Hihi. 

Okay, before tido jgn lupa baca niat puasa ye anakanak :D
Bbye!

3 comments:

Aduka said...

TERANGGG sikit mata nk baca.. ape2pun ok je layout ni.. bese2 je. huhuhu..

Cik Fari said...

Amirah Rashid mmg boleh ngade lagi nak pomot pomot blog I kan? Hihik

No biggies la dear, I pong banyak search kat pokcik google je :)

Btw, ur most welcem.

Amirah Rashid said...

aduka, haha, agak laa. tp comel. haha. tp ni dah tukar dah. ok x? :DD

cik fari, hehe, takpe, skali skale dear ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting