Sunday, February 14, 2010

Rumah anda pula bila? :D ;

Salam & Hye Bloggers!
P/S : Happy Chinese New Year btw! :) Valentine? Hell NO! Haha(!).

Okay, merujuk tajuk post kali ni, aku nak kongsi pengalaman aku menyerang rumah kawan-kawan aku sepanjang cuti selepas habis SPM ni. Sumpah BOSAN duduk rumah sorang-sorang weyyyy -.-"

Bangun tidur - Mandi - Gosok gigi - Solat - Sambung tidur - Bangun balik - Sarapan - Tgk tv - Online - FB - Blog - MS - YM - Malam - Tidur balik.

( Sila sambung & tambah ayat sendiri utk melengkapkan cerita di atas :P )

1. Rumah Aimi


Yang meriuhkan rumah Aimi : Aku, Lia, Yana, Lynna & Min :) Mmg have fun gila dgn diorg. Aimi masak sendiri wehhh. And then, dye order Domino's Pizza. Ktorg tgk movie sama-sama : The Sisters kot tajuk dye. Dah lupa. Haha :D Lps makan-makan & tgk movie, ktorg pergi playground skjp. Ber-camwhore though aku ni bukan cameras freak :P Bila dah penat, ktorg pn balik rumah. Thanks a lot Aimi! Cz kau bg hadiah utk birthday aku. Hee :D xo

2. Rumah Yana


Again, ktorg makan Domino's. Aku, Lin, Nina & Atin dtg menyebok dkt rmh Yana. Xde pic yg smpt di snap hari tu. Cz ktorg busy bincang psl nk pergi Sunway Lagoon :D So, while bincang tu, ktorg tgk movie atas ni. Best! Sape yg x tgk lg, tgk2 la ehhh :D

3. Rumah Lin

 

Ktorg ( Aku & Yana ) pergi rumah Lin  lepas ktorg pergi book & uruskan hal pasal class party dkt KKlub. But first, ktorg beli McD for lunch. Duduk rmh Lin, ktorg update blog kelas & FB psl party tu, gosip2, gelak2. Lin dengan bangga main Typing Maniac dkt FB dpn ktorg. Sampai level 16. Wait linnn, aku dgn Yana akan main nnti. Haha :D The best part is, time main2 dgn baby hamster yg Lin bela. Sumpah cute wehh. And yeah, masa aku nk pegang hamster tu, dye jatuh tergolek. Ringan sgt! Haha. Sorryyy -.-" *Linnn, aku nk kau pegang hamster kau tuuuu! Tak kira! :D


So, rumah mereka sudah aku serang. Rumah korang bila lagi? Sila bagi alamat yee. Jk jk :D

*Tgh fikir nk ikut Ibu balik kampung ke tak. Haihh -.-"

10 comments:

full of love,keyna said...

wah,beshnyeeee :D

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

3 rumah pegi ek....kampungibu dekat mana??? hee

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
haAa dik..
jemput2 la datanG umah abG yer..
smntara abG masih duk trbunGkam kat cni..jGn lupe bawak buat tanGan sekali..kui3! ;)

missgee said...

Mirah..
esok2 keja lagi bosan..
So jgn bosan ngan apa
yang ko rasa skrg nie :)

Miss Lula said...

tak pernah rasa nak makan domino`s hakhak. sedap ke?
kurang sikit bab pizza2 ni. (:

Amirah Rashid said...

* Keyna ; jom jalan2 jom :D

* Zikr ; yup. tu bru rmh kwn. yg hangout dgn kwn xcite lg :P

* Azrai ; haaa. boleh2. alamat? :D

* Misgee ; tu la. kwn2 yg keje part time pn ngadu ckp boring -.-"

* Lula ; sdp jgk. tp pizza hut the best! :D

maisyara Pot! Pot! said...

kuat jalan makcik ni.. hahaha..

madiey said...

hehe wah wah best jln ngan kwanag ye..

sangat jeles! rindu kwn skola ku!!

ayisy said...

wahh.. bestnyer lepak rumah member. sy kdg2 lepak rumah bestfriend masa cuti sem. tu pun kalau mak ayah diaorang takder. kih3!

NICK IRFAN said...

wah! bybtol rumah korg pergi umah sy bila plak?? hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting