Thursday, February 11, 2010

Sedih, kecewa, gembira, cuak. Semuanya bercampur mcm ABC skrg :/ ;

Salam & Hye Bloggers...

Entah kenapa, akhir-akhir ni, aku jadi sensitif sangat. Especially dengan semua orang yang aku kenal or yang rapat dengan aku. "Hormon tak balance kot. Kau kan perempuan....", bak kata cousin aku yang aku jumpa ahad lepas. Habis tu, takkan la aku ni lelaki kot wehh? Haiyoo.



Sedih :

Nenek saudara aku meninggal ahad lepas kerana sakit tua. She's my grandpa's eldest sister. Aku ingat lagi masa arwah abah(my grandpa) meninggal. Nenek saudara aku menangis and cakap, "Kenapa kau yang pergi dulu. Aku kan kakak. Patutnya aku yang pergi dulu........" Mmg semua orang sedih bila dye ckp mcm tu :/ But now, she's gone forever :'( Aku mmg terharu sangat, cz even aku tak berapa rapat dengan arwah, dye still boleh cam & ingat nama aku. Al-Fatihah.................

Kecewa :

Impian & angan-angan aku nak kerja part time and pegang duit sendiri musnah. Haishh. Hari tu, dapat offer kerja dekat JJ AU2. Tapi, aku tolak atas sebab2 tertentu. Sedihhhhhhhhh. Sape nak pujuk aku ni?? :'(

 
Oh, okay! Dah tak merajuk dah. Lampard dah senyum dekat aku. Bhahahaha :DD


Gembira :

Happy sebab dapat jumpa cousin yang gila2 sama mcm aku. Rindu dengan diorang. Semua dah besar2. Tak lama lagi habis sekolah macam aku :D Semoga korang berjaya dalam PMR & SPM :) Gambar atas tu la cousin2 aku. They are my strength. Always right beside me whenever I need them :') Thanks wehh <3

Cuak :

Hari ni(khamis), dkt Brillington, akan ada session belajar untuk pergi INTERVIEW. And Mr. David, tutor kitorang suruh pakai pakaian yang sesuai untuk pergi interview. So, aku dengan beberapa org kawan cadang nak pakai Baju Kurung. Ayu sikit. Hee. Nak tanya korang ni, sesuai takk kalau pakai baju kurung??? :D



Okay, stop dekat sini dulu kot. Nak blogwalking, and xsabar nak tengok game between Chelsea & Everton pukul 6 nanti. Delayed game! Haishh. Gerammm! Asal xtunjuk LIVE?? :/ Dahdah. TTFN. Ly. XO :D

17 comments:

nurlinmunirahhani said...

hidup melayu! and yes, last interview aku pakai baju kurung. goodluck, girl :P

Kyuubi_85 said...

baju kurung cantik ape... memang seswai tu nak g interview..

Everything Beautiful

Mayyadah Or Maya said...

hmmm..
feelingnya campur2 seperti es campur y^^

slm kenal^^

maisyara Pot! Pot! said...

hehehe.. minat chelsea ke??? ngee^^

ayu gitu pkai baju kurung! hahaha.. :D

Nis5a (the 5 is silent) ;p said...

baju kurung okaylahh!
aku kadang2 setiap hari jumaat pakai baju kurung pergi BC. hehe.
baru sedap mata nak memandang. :p


plus, memang org selalu pakai baju kurung pergi interview.

Amirah Rashid said...

*Lin ; thanks wehh :D cuak akuuu --"

*Kyuubi ; tu la. rmai kwn yg nk pkai baju kurung. thanks :D

*Maya ; salam kenal jgk :)

*Mai ; yup! kipas susah mati :P

*Nisa ; sedap mata memandang? cewahhh :D

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

org kalao cantek pakai ape je pon cantek~
tapi tak cantek jadiknyer law ko emo2~
wakakaka~
so sila senyum slalu k~

NICK IRFAN said...

aduh sedih sy tgk mcm2 perasaan yg timbul bila baca entry awk ni? ape2 pun sabar ok ni smua ujian tuhan... eh! chelsea lawan everton? sah! chelsea menang lagipun dorg mmmg hebat pun...

cornflakes said...

Baju kurung mmg sesuai sgt utk interview.
Best gile dye ada ajar utk pegy interview! Haha

Fatin Ashifa Roslan said...

Salam. Dear, takziah buat keluarga arwah nenek saudara you yeah.

Hee, sesuai je nak pakai baju kurung.

|arieza| said...

baju kurung will look sweet :)

anyway, takziah utk pemergian ur nenek sedara

touyakaruma said...

Tolong sampaikan salam dekat awek baju biru itu .

Amirah Rashid said...

* Ayu ; hee, okay, da x emo dah :D

* Nick ; thanks. chelsea kalah laa --"

* Ina ; mmg best. tp aku asyik nervous je :D

* Fatin ; thanks :)

* Arieza ; thanks too :D

* Touya ; haha. tu purple la. nway, insyaallah :D

NICK IRFAN said...

eh! nk tnye gmbr pmpuan lima org atas ni mne 1 awk ek??? hehehehehehehehehe ape2 pun kelima2 lawa2 la.... ehheheehehehehe

Amirah Rashid said...

* Nick ; tu sume cousin sy. sy yg snap pic ni :D i'm not a cameras freak u knoww :D

full of love,keyna said...

bnyak btw mood you.hee

Amirah Rashid said...

tu la. perempuan la katekan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting