Thursday, April 15, 2010

Selamat Tinggal Sayang :') ;

Assalamualaikum wbt. :)

Mood sekarang, happy + excited + sedih. Sebab tadi last day dekat class. Kiranya, hari ni Graduation Day la :') So, seperti apa yang dah dirancang bersama classmates yang lain. Aku, Ayu dengan Nana pergi Wangsa Walk Mall sebab nak beli kek Secret Recipe untuk farewell party kitorang.

Sementara tunggu Nana sampai, benda ni jadi mangsa aku dengan Ayu. Blueberry cheese cake dengan Cup-Bon Vanilla. Serious dah addicted dengan Ice Blended ni :D

Lepas Nana datang, kitorang pun beli Chocolate Indulgence and lepas tu pergi beli hadiah untuk party tu.

 Nana dengan Ayu
(Otw nak beli hadiah)

Around 2pm, kitorang gerak ke class and class pun start macam biasa. Hari ni special  sikit, kitorang kena interview sorang-sorang depan video camera and lepas tu practice lagu yang akan kitorang nyanyi dengan group masing-masing :D

So, group aku nyanyi lagu yang famous from Glee Cast, Don't Stop Believing.

Group 2
(Let It Be by The Beatles)

Group 1 (My group)
(Damia and Nazri)
*Haifa dengan aku takde dalam pic ni :D

Special performance from Rizki and Hazim
(Crush Crush Crush by Paramore & Holiday by Green Day)

Mr. John pun ada buat special performance. Tapi lupa nak snap pic dye -.-" 

Actually ada 4 group. Lagi 2 group tu terlupa jugak nak snap pic diorang -.-"

So, lepas habis semua group buat persembahan, certificate pun disampaikan. Tanda kitorang dah graduate from class tu :')

Then, kitorang gerak ke KFC Setiawangsa untuk ber-par-ty! :P

Mula-mula, Mr.David(our tutor) nak join, but then, dye text Rizki and cakap dye tak boleh join sebab ada class lain :( 
But the party still on bebeh :D

Chocolate Indulgence

Mine :D

Haifa and Nana

Hadiah yang aku dapat from Fieza :D
Thanks darl ;)

Nana with our Choc Indulgence

Kitorang semua memang enjoy habis-habisan tadi. Sedih sebab lepas ni ada antara kitorang yang akan balik rumah diorang dekat Kelantan & Terengganu. But, for god's sake, aku memang and akan rindukan korang semua and sayang korang selalu :')

Till we meet again, sayangs! :-*
(Hugs and kisses)
Don't be sad because its over, be happy because it happened :')



*Maybe video and the other pics akan diupload dekat my FB :)

18 comments:

psychopath said...

kelas ni upenyee....

DaHLia said...

ermm sedapnya kek tuu..xajak pon :P :P

Matt said...

wow sedapnya kek tu! leh blanje abg mat len kali ek ;)

cornflakes said...

Best tak blaja sana?
Ayah aku suruh amik class english. Hehe :D

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
jangan cdey2..
meh mai Ganu meh..
abG ada..kui3! ;0

eqbalzack said...

enjoy sakan dia ye....
dapat matrik tak?

Amirah Rashid said...

psychopath ; kelas apee? ;D

sis dahlia ; hee. nak ajk mcm mne? ur num fon xdee ;D

matt ; hee. insyaallah ;D

inaa ; besttt. gilaaaa ;D hee. kau nk masuk mne?

azrai ; salam. hee. blh jee. tp tggu abg balik poli laa. poli dye dkt dungun ;D

cikgu eqbal ; hee. last day kan. matriks? errr. ermm. belum cek lg :D

FyZa said...

wah! sdpnya kek..nk jgak..huhu..
sabar ek syg..nti bla2 wat reunion jmpa lg..=)

touyakaruma said...

Sneak Plate ! Nyam ! Nyam ! Nyam !

maisarah bt md ismail said...

aadehsss nak indulgence gakk . haha

NICK IRFAN said...

eh! awk dh hbis study ker? la... sedih plak sy tgk.. ape2pun hope korg still berjmpa lagi.. :)

Syafiq Kadiran said...

selamat tinggl...
sob3x....
heee~~

Nurul Harun said...

setuju ayat yang terakhir tu! :D

etuza said...

Salam
Melihat2 ni, punyalah sedap tu! terliur ni KFC haha!...
Keningau ada juga tu.

aduka said...

low profile btol die ni..
1 pn xde gamba die..
chait..!

Amirah Rashid said...

sis fyza ; tu laa. skrg pn dh rndu diorg :')

touya ; sedap kann :D

maisarah ; jom. pegi WWM :D

nick ; thanks :)

syafiq ; suke pulak dyee ;D

nurul harun ; thanks ;D

uncle etuza ; tu laa. tp xblh la nk mkn selalu :D

aduka ; well. org xfemes mmg mcm ni :P

missgee said...

Napa aku sangat tetarik
ngan kek dan kfc itu??
owhh!maybe sebab aku bukan
kaki makan :P hahaha

Amirah Rashid said...

missgee ; nak aku belanja la tuhh. haha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting