Wednesday, April 7, 2010

P untuk Zoo ;

Assalamualaikum wbt.

Okay, tadi dah post lagi sekali. And again, semua benda jadi putih lagi -_______-"

Long short story, aku dah lulus Ujian JPJ. Alhamdulillah :')

Babak 1

JPJ Hensem : Kenapa tak bagi signal tadi? Hmm?
Aku : Err.. Errr..
JPJ Hensem : Tak ingat ke lupa??
(dalam hati aku cakap, bukan tak ingat dengan lupa tu sama ke?? -.-")
Aku : Tak ingat. Ehehehe.

Babak 2

JPJ Hensem : Dulu kenapa gagal?
Aku : Erm, tak ingat la. Banyak sangat dapat pangkah. Hee.
JPJ Hensem : Berapa?
Aku : Lapan.
JPJ Hensem : ...............(terus diam)


Besar gila lesen atok ni O__O"


So, lepas ni, kalau nak jalan-jalan, cakap aje. Kalau tak tau malu laa. Eheh :D


--------------------------------------------------------

Jumaat lepas, 2/4/2010, aku, Syarah, Nana and Yana pergi Zoo Negara. Saje nak melawat kawan-kawan lama :D

But, sorry to say this. Err, macam dah bosan sikit dekat sana. Sebab haiwan dah tak banyak and semua macam tak aktif je -.-"

Anyway, for those yang suka butterflies & insects, korang boleh masuk park baru dalam tu. Tambah RM5 aje :)


 Enjoy the pictures!

(Nana, Sya, Yana)
Aku? Haha. Say NO to camera!

25 comments:

R.K said...

encik jpj : napa tak bagi signal tadi ?
ghua : dah bagi tuan , tapi signal kereta ni rosak .

DaHLia said...

hahahaha...

pantun pada tandas tu sangat kewlll...

Orangutan ada di sini...
Jangan guna tandas ini..

hahha maapla, akak xpandai berpantung...hehehe

FyZa said...

huhu..bapak bsr pnya lesen pak cik 2..

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
Tahniah da lulus ujian..
lepas ni ley la datang umah? ;)
erkK..
semua yG kat z0o tu kawan2 lame ek?

missgee said...

Akhirnya..
Bravo..bravo..
hehehe

P/s: Bila nak bawa jalan2 ni?? Bawa jalan pegi zoo pun okeh gak..hehehe

Amir said...

tahniah dah dapat lesen!! hehe. mesti excited kan...

btw, sama je kan tak ingat/lupa. haha.

Amirah Rashid said...

R.K ; haha. kalau ckp mcm tu, mmg mintak penampar. sbb sume kete baru :D

sis dahlia ; tau xpee. ktorg masuk tnds tu mmg xblh berhenti gelak langsungggg :D

fyza ; dye bangga tuu :D

azrai ; salam :) jln2? dkt terengganu? aiyaa. sesat nnti :P haah, kwn lama. last pegi mse drjh 5. ahah ;D

missgee ; jln jgk? haha. jom jom. bile? :D

Amirah Rashid said...

amir ; excited gilaa. haha. tu la psl. same je due bnde tu, pelik btol la abg hensem tu :P

Fatin Ashifa Roslan said...

TAHNIAH LULUS JPJ ! Jum g jalan? :P
Pantun orangutan tu lawak la! hehe.

NICK IRFAN said...

lawak btol JPJ tu tak hengat dgn lupa mmg sama cuma baza kt ejaan jer... hahahaa eh! zoo negara! woo! bestnyer..

NICK IRFAN said...

hahaha siap berpantun lagi gmbr last ni... hehehe eh! gmbr first yg mne awk? cute2 smua... heheheh kim lsm kt dorg! aiseh! hahaha

akey87 said...

bangge muka atuk tu..dpt lesen..P tuh! haha..ape cerita disebalik gmbr atu tu plak??

psychopath said...

bawak abg jalan jalan !

MO(: said...

The toilet sign left me lmao. God, im short of breath! Haha. Rindu korg doh :(

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

yeaa.. dah lulus ... alamak bila nak amik lesen keta nie.. adooi... duit pun asik kering jer nie...

ayisy said...

peh! Tak boleh blah peribahasa tuh. Ahahaha! Tak pasal2 orang utan jd mangsa. :P

maisarah bt md ismail said...

nk masuk tndas pun ada pantun. haha, lawakkk.

tahniaah dah luluss. jojom raceee :)

Kyuubi_85 said...

wah, bestnya. i like animal. huhu. tp tgklah, dah makin pupus semua binatang akibat dr perbuatan manusia tu sendiri.

~uǝǝʇɐɟ said...

sy repeatd isnin depan...doakan sy!! xmo repeatd dah =_=

|arieza| said...

sengal jugal poster dpt tndas tu haha
ape2pun, dh dpt lesen, jgn berlumba plak : hahaha

NICK IRFAN said...

eh! nk tnye kjab gmbr awk xde ker dlm entry ni? hehee

etuza said...

Salam amirah.
Alamak ketinggalan pula pcik ni..the last one. kalau dah dpt lesen tu kira satu kebanggaan..hehe. bawa kereta boleh pakai kaca mata hitam bergaya tu. Bagaimanapun kalau drive harus berhemah ya. Pesan orang sabahan blogger.

aimiliyana said...

bwk aku jln2! (heheh, xmaluuu)

Puan Julia said...

Besar lak ai lesen atuk tuh.. kompom JPJ dh tak mintak lesen lagi dah.. dari jauh dah nmpk...huhuhu

touyakaruma said...

jpj hensem : kenapa tak bagi signal
bukan saya : sebab nak ambik ujian lagi ngan abang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting