Wednesday, April 14, 2010

I'm just very lucky for having you guys in my life :')

Assalamualaikum wbt. (:

Tajuk je dalam english. Tapi nak story dalam BM aje la eh. Bahasa Jiwa Bangsa. Eheh :D

Erm, aku bila dah takde pape nak buat dekat rumah, mula la keluar bersosial dengan kawan-kawan tersayang.

So, hari ahad lepas(11/4/2010), aku pergi KLCC dengan Fiza, Aimi, Yasmin and Ain. Kitorang tengok Clash Of The Titans.


Seriously BEST GILA! Tapi aku bagi 4 stars out of 5 la. Sebab jalan cerita lebih kurang macam cerita Percy Jackson and The Olympians : The Lightning Thief. Cuma yang ni versi dewasa. Pelakon utama dye yang berlakon movie Avatar tu :)

Ehh, ni bukan Avatar. Ni laki aku laa :P

Yang tak bestnyeee, ada sorang mamat yang duduk sebelah aku ni, aku tak tau ape masalah dye, asyik nak langgarlanggar kaki & lutut aku je. Kalau ikutkan hati, dah lama cakap macam ni, "Helloo, lu ada parkinson ke ape ni?" Tapi nasib baik boleh sabar lagi -.-" Dah tu, asyik batukbatuk je. Batuk pulak sampai gegargegar kerusi aku tu. Nasib baik la kau tengah makan chewing gum time tu(wangi la jugak kan). Kalau tak, memang aku backhand je -.-"

Lepas window shopping, kitorang pun gerak ke Wangsa Walk Mall. Untuk ape lagi kalau bukan BOWLING! :D

I'm soooo addicted to bowling now. Aiyaaa -.-"

Yeay, I'm the winner of the day!

Kalau tengok markah tu, aku memang mulamula akan dapat zero je. But then, aku mula tunjuk siapa aku sebenarnya *cakap dengan bangga* Hihi :P Lepas ni, nak main bowling, halohalo aku eh :D
------------------------------------------------------

Isnin : 12/4/2010

Lokasi masih sama, Wangsa Walk Mall. Sebab tu aje la tempat paling dekat nak hangout dengan kawan-kawan :)

Misi yang sebenarnya, nak tolong Nana pasal essay untuk scholarship MARA dye. But, sambil menyelam, minum air la kannn :D Banyak jugak lagu yang kitorang layan. Antaranya :
  • Cari Jodoh - Wali Band
  • Superman - The Lucky Laki
  • Kau Aku - Aizat
  • One Time - Justin Bieber (aku nyanyi yang ni :P)
  • Bad Romance - Lady GaGa
  • Just Dance - Lady GaGa
  • Mr Brightside - The Killers
  • Fantasia Bulan Madu - Search
  • Love Story - Taylor Swift
  • Heal The World - Michael Jackson
  • Welcome to The Black Parade - My Chemical Romance
  • Situasi - Bunkface
  • Humko Hamisey Churalo - Shah Rukh Khan(main tibai jugak lagu ni :D)
* Erm, ada lagi rasanya, tapi tak ingat pulak :D


For god's sake, aku sayang korang sampai bila-bila :')
And I'm wondering, if Nina dengan Nurlin ada mesti lagi gempak kan? :D

21 comments:

areev19 said...

hamboi...karok nak lagu jantan2 jer.. :D

enjoy2 sblum masuk matrix/ipt :)

NICK IRFAN said...

cte clash the titan tu best ke? teringin gak nk tgk... eh! ade org nk ngorat awk plak? hish! klu sy ade kt sana la sah kna pelempang laki tu.... hahahaha hebat jgk awk main boling jom lawan dgn saya nk???? hehehe last sskali nk tnye yg mne 1 gmbr awk antara 4org tu????? sj nk thu nnt snanglah nk ngorat? ops!!! hehehehheeh gurau...

Amirah Rashid said...

areev ; haha. diorang laa. nk lagu yg kene tarik suara jee -.-"

nick ; BEST GILA! :D haha. pelempang? baik sgt tu :P lawan? jommmm :D haha. empat2 tu kwn sy la. sy yg snap pic tu ;D

Kyuubi_85 said...

wah2, ko mmg tak nak ajak aku eh?
tak tgk lg movie tu. huhu nanti la kalau sempat.

Fatin Ashifa Roslan said...

i dh tgj cita clash of the titans tuh. lebih kurg mcm cite the hercules lahh :P hehe. i suka hero dia. you perasan tak sorg lagi tu mcm cr? hahaha :D

psychopath said...

mandai je letak gmbr abang.

maisarah bt md ismail said...

wahhhh hebat nya main bowlinggg

madiey said...

best2. hehe bukan main lagi karoke ye :D

Izz said...

hamboii.
berbowling bagai.
bestnye.
tu la kuar ngan kawan ney mmg enjoy la.
tak tekate.

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

yea chelsea meang lagi.. even 1-0 ngan bolton..ngeh2..

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
amb0ii..berjalan sakan nampak..
huhu..
j0m lawan bowling nak? walaupun kita baru sekali iew pernah main, tp terus jadi winner of da day taw! ;)

nurlinmunirahhani said...

hahaha, teruja plak aku kau tulis nama. =D

jom keluaaar next week! hihi. aku nak blanje yan n sya makan. and of course aku nk lawan bowling ngan kau, terer kau sekaraaang.

Eryati said...

wah AR...akak rindu dgn masa memuda dulu...slalu kumpul ngan kengkawan camni...bahagia bila ada shbt yg sporting aje...ajak lepak reramai...bestttt

missgee said...

semakin sakan
ko bersuka ria ekk..
nie yang aku malas
nak jeles nie..
Bukan best pun..
hahahaha

Amir said...

aku baru tengok movie tu last week. best gile!! seriously.

amirah, buangla widget widgeo tu... tak bagus guna benda tu. akan melambatkan blog utk diload sbb bila kita tekan komen ke apa, akan keluar pop up iklan. better guna sitemeter.com

petisuara said...

karok mmg terbaik!ktrg pon suke gile

Amirah Rashid said...

kyuubi ; nk ajak kau, nnti mrh gf kau. haha ;D

shifa ; tu laa. hero dye hott ;D erk, yg mne eh? CR ni i xsuke la. haha :D

abg ; ehh. biar laa. :D

maisarah ; hebat? no laa. ikut mase je tu. ade time okay, ade time KO :D

madiey ; tau xpee. best gilaaa :D

izz ; yeahh. lg2 dpt kwn yg gila2 ;D

zikr ; yeahh. though 1 gol je, skrg dah 4 points dpn man u ;D

azrai ; salam. jommmm. ckp je bile ;D

lin ; jom wehhh. susah btol nk kluar dgn kau skrg. busy je memanjang ;D

sis eryati ; betul tu. mmg best dpt kwn2 yg sporting sume2 ni ;D

missgee ; alalala. laen kali jom keluar jom ;D

amir ; yeah . mmg best! eheh, dah tukar da. tp blurr la -.-"

petisuara ; yeahh. lg2 karok smpai hilang suara ;D

FyZa said...

bes ke cita titans 2? akak nk tgk tp x tgk2 pun lg...huhu..tp mmg bes kan klu skali skala hang out with ur gfs kan..=)

mizara said...

dh tgk gak clash of the titan tu mmg syokk..

NICK IRFAN said...

gmbr awk xde ke? adoi kempunan lg nk tgk awk? hehehe eh! sama jgk kempuanan awk nk tgk sy? kita mmg misteri... hehhehehehe

cik EPAL said...

best g karok :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting