Monday, March 8, 2010

So HOTTTTTTTTTTT :P ;

Assalamualaikum.
Hye.

Kali ni nak share pasal movie.

Percy Jackson and The Olympians : The Lightning Thief


For those yang tak tengok lagi, why don't u guys try this one. Superb movie. Erm, movie ni macam campuran Harry Potter and Narnia, sebab Percy Jackson ni ada special power cz dia ni campuran dewa and manusia. And ada manusia dengan kaki haiwan(macam dalam Narnia).

So, Percy kena hidup dengan orang yang 'special' macam dia dekat satu kem ni. But then, ada problem. Ape problem tu? Eheh, beli tiket, and enjoy the show okay! :P

Kalau ade sesape nak belanja aku tengok movie ni lagi, SILA lah yeee. Bukan sebab ape, hero dia HOT sangattt :P


Logan Lerman<3

15 comments:

luvly mya said...

cerita nie memang superb
haha..nampak cam cite serious..
but banyak lawak..hehe=)

plus hero hensem..keh3

Hajib said...

crita ni memang best tp terlalu memanipulasi sejarah... hehehe

psychopath said...

weewit. sense of love, here.

Fatin Ashifa Roslan said...

wooh nak tgk lah cmni :)

missgee said...

Nasib ko jauh..
so tak dapat arr nak
belanja nengok wayang..
hahaha

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

dapat tengok2 gitue2.. je.. huhu.. itupun kawan bukak.... :-(

Amirah Rashid said...

*mya ; yes, byk lwk :D

*hajib ; agk la. tp xpyh fikir psl sejarah tu. tgk hero dye aje. hihi :D

*psychopath ; yeaahh. love him :D

*shifa ; MESTI tgk okay :D

*missgee ; alaa, kite date la mne2 mall yg plg dekat. haha ;D

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
j0m2 abG belanje teng0k m0vie kat Ganu..
p/s: Ganu ada m0vie ka? ;) huhE..

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

law nak donwload citer i ley gi kat
http://doesntmatter0000.blogspot.com/

touyakaruma said...

Dulu diorang suruh Touya yang berlakon , tapi sebab bz sangat Touya tolak .

Amirah Rashid said...

*azrai ; ahaha. jomm. tp jauh sgt laa :D

*ayu ; okay. thanks fr the link :D

*touya ; wahh. klau touya yg berlakon, msti rating tggi! heee :D

NICK IRFAN said...

certa fantasy ker ni! wah! sah kena tgk ni!!! best2...

Amirah Rashid said...

*nick ; yess. mesti tgk :D

R said...

bes sgt ke cte ni?? xnntok ke cte ni?

Amirah Rashid said...

syamil gedikkk, best GILAAA. try la tgk :D psstt, laki dye HOTTT :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting