Saturday, January 30, 2010

Ahh, tewas juga aku akhirnya......... ;

 
 Loser kah aku?
Semalam, entah knp, suhu badan aku naik mendadak. Tibatiba je! Nk tido xblh, nk mkn xde selera. Nk jln2 kepala pening. Baju pn dah berlapis2 aku pakai. Disebabkan xtahan, aku menangis sorg2. Nk mengadu yg aku xthn, xde org dkt rmh....

Ayah dgn ibu balik kampung, along keje, baby pulak dkt sekolah. Tp, bagus jgk diorg xde. Nnti nmpk aku menangis, malu la.

So, aku jz duduk tgk tv walaupun xfaham lgsg ape cite yg aku tgk tu. Tiba2, mata rasa pedih, and again, aku menangis lg. Mls nk layan perasaan tu, aku amek keputusan utk pegi mandi(perlu ke bgtau?). Air mmg PANAS lahh. Dgn hujan lg, mmg PANAS lah air tu. Tahan aje laaa.

Lps mandi, aku lepak dkt meja makan. Aku pandang je satu benda ni. Mmg menakutkan! Ni ha bende tu...................












































 Pil membunuh --"

Ade dua biji panadol ats meja mkn tu. Aku pandang aje. Lama jgk lah aku usha bende alah tu. Akhirnya, dgn perasaan yg kosong, aku tuang air dlm cawan, dan akhirnyaaaaa, aku telan jgk ubat tu. Walaupun aku mmg xreti & xsuka mkn ubat ni. Tp, redah aje la :/ Kalau x, makin teruk la demam aku nnti. Mane taknye, da dekat 2 minggu aku demam. Ttbe je smlm jd lg teruk. Hmm.

Skrg ni, kurang la jgk pns bdn aku ni. Tp still pening2, and xblh berdiri lama2. Nk dduk dpn lappy ni lama2, lagi la  xboleh. Adehh.

So, kalau aku x update utk bbrp hari ni, fahamfaham aje la eh? Sorry xdpt jenguk blog korang dlm masa terdekat ni. Jgn igt aku sombong tau. Kalau x, xnk kawan dgn korg lg :D

Okay la, nk rehat skjp. Tgh hari nnti ade bljr drive lg. Hmm, kalau ikutkan hati, mls nk pegi. Bukan ape, mmg x larat rasenye. Tp xpe la. Aku akan try jgk. Doakan aku cpt sembuh ye. Sayang korg :)) Thanks. TTFN. Ly xo

13 comments:

luvly mya said...

get well soon eh..
jgn takut kan ubat la..hehe

..fieqah.. said...

rest ckp2 kk..
=)

Kyuubi_85 said...

alahia,,, kesian kat di ani... makn la ubt ya... supaya cepat sembuh k.. oga cepat sembuh... :D

missgee said...

Esok2 akan sihat..
Harap bersabar :)

Lia Omey said...

MIAAAA ! Hope kau sihat dgn cepat . Byk2 la bsabar k . Aku pon asek selsema jek . Huhu . Semoga cpt sembuh yea :)

cik EPAL said...

tak suka makan pil..huhu

♥SYAFIQAH ♥ said...

kmu juga get well soon ya..take care dear :)

ASaDa RyutaRo said...

get well soon~~

makan ubat! jgn nk harap sihat cepat klu x mkn ubat.. heh!
*emo..

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

tak suka makan ubat ker?? dulu masa kecik2 tak suka....bila dah besar, kena telan jela... nak buat macam ne...

lyanaizyan said...

GET WELL SOON, BABY! :D

|arieza| said...

mkn la ubat tu yang.. dia x mkn budak :) heheh get well soon!

NICK IRFAN said...

la.. demam ker? ha! kena slalu la mkn ubat tau! mcm sy ni sihat x sihat ske makan ubat.. hehehe ape2 pun ubat penting tau.. mkn ubat selalu

cornflakes said...

Semoga tak mati enjin tgh jalan!
Haha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting