Friday, January 1, 2010

HAPPY NEW YEAR 2010! ;


Dah sedekad after Alaf Baru. byk perubahan yg berlaku dekat dunia ni, myself too. haish. bile la aku ni nk berubah jd org yg BAIK? i mean, betulbetul BAIK? free from jelousy, all of the BAD VALUES. -________________-"

aku nk sgt rasa diterima sume org seadanya, xnk org yg FAKE aka bertalam-talam muke dye dgn aku. try to be HONEST with me all the time. seriously, aku xkesah kalau org berterus-terang dgn aku. cz aku myb blh ubah sifat, sikap, perangai aku yg buat korg rasa annoyed. but, jgn la terlalu berterus-terang like "...kau ni, mmg gedik, %$@%##! tau tak? menyampah aku...."

hey! aku ni manusia biasa mcm korg jgk, ade perasaan, ade hati :P

btw, myb jgk aku ade buat korg sume marah, tak puas hati, menyampah etc. so...

I'M REALLY2x SORRY FROM THE BOTTOM OF MY HEART :')

Have a VERY GREAT YEAR in 2010, FRIENDS!

jgn lupekan aku, contact2 la kalau nk hangout mane2, okay? :)

aku sayang korg sume gilagilagilagilagilagila<33 xo :P


----------------------------------------------------------
Best Quotes for 2010 :)


'To achieve great things, two things are needed; a plan and not quite enough time'

'Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else'

'Arriving at one goal is the starting point to another'

'Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars'

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting