Tuesday, January 5, 2010

nuffnang? apa itu? ;

Aww, comel diorg nih! :D


Benda ni dah lama aku discover(bukan dkt DISCOVERY CHANNEL tau :P). Tp, baru harini terdetik, terasa, terfikir mcm nk Sign Up nuffnang ni. Setakat yg aku tau, nuffnang ni, kalau org klik, kite dpt duit. Entah lahhh. Xsure la pulakk. Haha(!). Bila fikir balik, blog aku ni pn, bukannye ramai yg suka dtg, and sah sah blog ni bosan(kutuk blog sendiri), dah tu, nanti sia2 je dftr nuffnang ni. I dont like to waste my time u knowww. Haha :D But, still rasa takut nk join bende alah ni. Takut2 kene tipu ke. Precaution wehhhhh :P

Soooooooooooooooooooooooo,

Kpd sesape yg dah daftar nuffnang, and terbukti nuffnang ni benar lg xmenipu, sila lah kongsi2 maklumat dgn aku ehhh. Thx in advance! <3

5 comments:

tutttutt said...

akakkk saye mcm dah nak pernah daftar kot, alah dp 30 sen pon tape. haha

tp tak proceed sbb die mintak akaun number ke ape tah so tak ingat, tp nuffnang ni mmg boleh percaye la kot. sbb byk blog femes and yg best sme ade nuffnang, and mmg dpt masuk duit pun :D

iAmirul™ said...

aha.. linkbucks.com pun
kat blog saya ada linkbucks nye link
but jgn risau
link tu selamat..
kalau klik
saya dpt duit.. :)
in USD..

iAmirul™ said...

hmm lagi satu
join la YouthSays
best gak web ni
ada macam-macam aktiviti khas utk golongan belia..
[sorry xdpt explain..]
web ni 100% selamat
and ramai dah join

http://malaysia.youthsays.com/go/nS6
copy link tu and paste.. then.. tekan go. :)
thanks in advance..

Amirah Rashid said...

ohhh.
ama, no akaun?
leceh laa. heee
thx nway :)

amirul; ohh,okay2 thx for both of that links. tgh usha2 ni :D

iAmirul™ said...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting