Friday, January 15, 2010

Oit, sape nk sy jd bibik dye? Ehh, birthday aku? ;

Salam.
Hye bloggers!

Mule2 sekali, alhamdulillah, misi utk mengemas bilik yg sememangnye tak berkemas berjaya dilaksanakan petang td. Yippiee! :P

Okay, mari kite mulekan misi..................

Ni la bibik tu, sape nk upah dye, sile la hubungi 0126**2**8 :P
P/S: ASAP yer, 1st come 1st served :P

Sediakn brg yg diperlukan; vacuum, half mask(utk mengelakkan jangkitan atok H1N1) dan juga selendang utk mengelakkan gangguan drpd jiran sebelah(ehh, ade kaitan ke? ape2 ajelahhh :P)

Then, mula menyemakkan barang2 seperti ini..............

Jgn tiru aksi ini. Haha :DD

Jadi, slps hampir 10liter air peluh dirembeskan, aku berjaya menamatkan misi ini. Tahniah, tahniah :P

Make up table yg da mcm hutan simpan. Semak sgt :p

Jd, itulah dye kisah misi mengemas bilik bersama BIBIK AMIRAH. Bapakbapak, ibuibu, semua yg ada di sini dan di sana, JAGALAH KEBERSIHAN diri sendiri, orang lain, dan juga yg sekitarnya :P

------------------------------------------------------------------------

Ditegaskan bahawa cerita ini adalah SULIT.
Jd, sila baca dgn sepenuh hati dan jiwa raga anda :P








Korg nmpk tak ape yg cuba disampaikan? TAK NAMPAK? Adehhhhh, xpe laaaaa. Meh sini aku perjelaskan..............

20.01.10

Tarikh ape tu? Anniversary korg? Tarikh korg kapel? Tarikh korg masuk tadika? Tarikh korg masuk hospital sakit jiwa? Ohhh, tidak! tidak!

Itu adalah tarikh yg KERAMAT, lagi bermakna buat aku, iaitu...........................(drum roll please :P)

Hari Keputeraan, ehhhh, bukannn!




Hari Lahir or Hari Jadi or Happy Birthday aku yg ke-18(muda lagi okayyy :P)
ehehehehehe....

So, dgr rendah dirinya, aku hrp korg dpt igt tarikh ni. And, jgn lupe WISH okayyy! Xnk hadiah pun, korg wish pn da HAPPY GILAAAAA :)

Japjap! Tp, jgn wish SEBELUM atau SELEPAS tarikh tu tau! Cubit korg sorang2 nnti bru tau. Haha :D Ohh, tarikh tu aku jumpa lps penat kemas bilik, and tgh syok2 teguk air tu, ternampak pulakkk. Ehehehe ;D

Akhir kata, igtlah tarikh hari jadi kwn2 korg, kerana kwn2 korg selalu igt birthday korg. Heee :)

P/S: Birthday korg bile? Sile la bgtau kalau nak ye. Thanks ;)

10 comments:

maisyara pot! pot! said...

bday mai ade tertayang dekat blog mai.. ngeee.. :)

|arieza| said...

wah cantiknye tarikh ur bday :)

m[i]era said...

wah . lawa tarikh bufday .
sy akan ingat tarik uh.
bufday sy 14 feb 92 .
hehe
peace :)

@)---;---

touyakaruma said...

ohh pada haritu ak akan lupa daratan seketika .

Lia Omey said...

Wah, saya pula 7 Jun 92 . Oh ye , awak nak hadiah apa ? Saya nak bagi ! Kura2 awak bagi tuuu.. COMEL !!!

Amirah Rashid said...

*Mai;
yeahh, i can see it! :D
29 July!

*Arieza;
kalau 20.10.2010 lg lawa kan? :D

*Miera;
wahh, valentine?
hee
okay2
i igt :D

*touyakaruma;
huh?
lupa daratan?
xfhm.
--"

*Leya;
kau pnye,mmg aku igt.
hehe :D
hadiah?
xkesah pn :D

mizara said...

happy birthday 2 u in advance hehe..

missgee said...

Tarikh keramat tu
ada makan besar tak???
sila arr jemput..
hehehe

Amirah Rashid said...

*mizara;
youu,
kn da ckp jgn wish b4 bday i
hee ;D

*misgee;
hee
klau besar2, xbuat kot
cz i bukan budak2 lg
hee :D

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 23RD & 24th january 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 20TH JANUARY 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting