Thursday, January 14, 2010

Placement Test & Melawat Giant ;



Placement Test? Ape tu? Adehhh, aku baru je balik dari Brillington at Keramat Permai, and register for a Placement test! Sampai je sane, ade sorg lg tgh register. Org yg guide time aku register tu, lelaki, non Malaysian of course. And, dye xfhm Bahasa Melayu lgsg! So, terpaksa la speaking even berterabur. Haha(!). Nasib baek ade Sabrina. She's chinese btw. Dye blh ckp melayu. Fuhh.

So, da register and byr RM50. The bad news is(for me la), I'm going to sit for the Placement test, tonight. Yeahh, tonight! At 8pm. Nasib baik dftr dgn nana. Both of us are in Batch 2, cz Batch 1 are already full. Lps placement test tu, baru la diorg tau dkt mne kelemahan kite and nk join class yg mne 1.

Benda yg paling takutkan aku ialah(ayat skema), test dye tu ade byk jenis/type, including LISTENING, SPEAKING, GRAMMAR, WRITING and ade lg. Xigt. Hee. Nana kate listening dgn speaking kene buat one to one dgn cikgu kite tu. What the.....? I hv a very LOW level of confidence. For sure suara terketar2 and shivering dkt situ nnti.

Ohh tidakkk! Skrg da rase cuak gilaaaaa! Somebody help me pleaseeee. Ape nk buat dulu b4 pergi Placement test tu?? Kalau buat salah/silap, takut nnti ade org gelakkan. Adehh. --" But, xpe la, bljr drpd kesilapan ryte? Nway, just WISH ME LUCK, pleaseee? :)

-----------------------------------------------------------------

Ahha, lps reg dkt brillington, teman ibu pergi Giant jap. Beli brg dapur. Xbyk pn, sikit je. Jd, aku la yg MEMbanyakkan brg2 tu. Haha(!). Aku beli ni..........................

Cocopie, Chipsmore & ChokiChoki
(semuanya Choc, starts wif C :P)

Anddd, td jumpe bnde ni.......
Butane Gas
(budak2 yg amek chemistry, igt lg xbnde ni? ape homolog fmly dye? haha :D)

Lps byr sume2 tu, hati blm puas lg nk 'paw' ibu. Haha. Anak ape la ni kan? So, pergi drive thru McD, beli Cornetto McFlurry! Perghh, sume yg aku beli cekelet aje! Ape nk jd ni? :P

Erm, enough for now. Nk on FB skjp, then fikir ape nk buat n ready utk placement test mlm ni. Once again, WISH ME LUCK guys! Thanks :)

9 comments:

cik EPAL said...

macam pernah denga placement test :)

Nis5a (the 5 is silent) ;p said...

Weyhh! Jangan makan cocopie. Marshmallow tak halal. Hari tu aku nak pergi makan marshmallow cicah coklat tuh dekat curve. Lepastu waiter tu cakap "marshmallow is a non-halal food"

sim masih budak said...

listening, speaking, grammar, writing? ahha maktab pun ada gak buat test camni. oh well, goodluck :)

Amirah Rashid said...

*cik epal;
test tu utk yg nk amek kursus bi

*nisa;
what the?
siyes wehhh?!
aku da makan kot. adehhhh --"

*hanan;
thx. td sume okay aje :)
but cuak gila ;D

full of love,keyna said...

nak sume makanan tu bole ta?HEHE

ayisy said...

salam. cocopie? sedap tak benda alah tu? hehehe..

Amirah Rashid said...

*keyna;
xblh laa. dah hbs da pn. eheheh

*ayisy;
cocopie tu mmg sdp, tp marshmallow tu xpasti halal ke x. so, xpyh try kot :)

shafiqah omar said...

kak amirah rashid... hurm slalu nmpak akak cmment kat blog ama, tp cam penah dengar, and then BUK. kesedaran dtg pd saya. ni akak yg dua tahun lepas 5AB, kann?

Akak yg saya bawak kucen masuk van, pastu akak cakap, "nak, nakk!"

Ehh saya igt lg! woowoo. akak pe kaba? :D

Amirah Rashid said...

*shafiqah; akak sehat, alhamdulillah :) kenal jgk dkt akak ni eh :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting