Sunday, March 14, 2010

Nombor kekasih hatiku ;

Assalamualaikum.
Hyee.

Sebelum masuk ke cerita berdasarkan tajuk dekat atas tu, a BIG thanks kepada semua yang memberi pandangan and nasihat tentang keputusan SPM aku. Terutamanya 'D' itu. Eheh :) Aku nak tekankan dekat sini, bukan aku tak bersyukur dengan result aku. Bersyukur sangatsangatsangatsangat. Alhamdulillah. Sebab, kalau nak further study, result Bahasa Inggeris tu mungkin akan mempengaruhi sedikit sebanyak. So, aku dah hantar borang semak semula. Keputusannya akan diketahui dalam masa 2 bulan lagi. Berdoalah untuk aku eh, even, 2 bulan tu memang lama lagi, and aku memang terpaksa guna slip result yang sekarang ni untuk mohon mana-mana scholarship :')

--------------------------------------------------------------------------


x Eh, siapa dia ni?
= Ni la Pakcik Cero.

x Kenapa dengan dia?
= Ahah, dia merupakan kawan blogger yang mendapat nombor bertuah sebagai follower dalam blog aku yang tak best ni iaituuuu.....................






Lucky 88!


Kata orang cina, no. 8 ni memang ada ong! Tambahan pula, no. 8 memang merupakan no. kegemaran aku. Sebab Frank Lampard memakai jersey bernombor 8. Ehehehe :D Jadi, pakcik ni merupakan seorang yang bertuah :)

Pakcik pakcik, pakcik nak hadiah ke?
(Harap-harap tak. Haha)

Takde lah. Insyaallah, akan ada ganjaran untuk pakcik. Maybe aku akan carikan Gadis Misteri berkasut Converse yang dia tergila-gilakan tu. Oh tidak, tidak. Mustahil. Nantilah aku fikirkan. Hee xD

*Sorry ambil gambar pakcik tanpa kebenaran. Haha.
**Kekasih hatiku tu bukan pakcik tu tau. Tapi Frank Lampard. Haha :P

----------------------------------------------

Eh eh! Baru terfikir pasal hadiah tu. Hee. Buat masa sekarang ni, aku akan letak GAMBAR and LINK blog pakcik bertuah ni dekat blog aku selama 8 hari. Aku akan promote blog dia di mana saja aku pergi(dalam blog aa). Boleh kan pakcik? *puppy eyes*

Nanti kalau ada duit lebih, boleh la bagi hadiah lain(harga bawah RM50). Haha. Siap bagitau lagi harga :P

13 comments:

cEro said...

waaaahh!!!!!
menayangkan gambar besar aku kt post wat aku terasa malu-malu kucing...
terharu smpai menitiskan air mata umpama semasa memotong bawang..

sapa kata I takmau hadiah,
musti laa nak...
paling koman N97mini sebijik...
tp kalo nk ajk dating pon ok..
hahaha..

88 ek??
Luckynye aku...
hehehehe...

Amirah Rashid said...

haha. tu kire kecik lagi kottt :D
alaa, kasihanilah budak baru lps SPM ni, mne ade byk duit ponn. :(
dating?
haha
tanya lampard xD

yess, anda mmg bertuah! tahniahh :)

cEro said...

Alaa cik adik sayangku ni...
kalo ade depan mata dh lama dh peluk ni
(cakap je, tp tak brani pon...)

Amirah Rashid said...

nak kena saman ke??
haha :D

ensiyahmuhammad said...

fuiyo.. banyak nyer follower. akak nyer blog follower cume 25 org je. haha

DaHLia said...

pegawai pencegah kemungkaran dtang ni :P jelesnya aku..hehh

Kyuubi_85 said...

wah2... tahniah2..

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
uik..
bile nak letak pic kita plk?..
tak cukup bertuah ek abG nie? huhE..

psychopath said...

ape sebut2 nama abg ni? (frank lampard)

madiey said...

alamakk aih, untungnye. hehe :D

Amirah Rashid said...

*sis ensiyah ; ala akak, jgn la ckp mcm tu. sy kn follower setia akak :)

*dahlia ; tangkap dye cik, sy xsalah. haha :D ala, nk jeles ape? blog u pn best tau ;)

*kyuubi ; jgn lupe singgah blog dye eh :)

*azrai ; bertuah laa. semua org dlm dunia ni bertuah. insyaallah satu hari nnti :)

*psychopath ; haha. perasan bahh ;D

*madiey ; again, jgn lupa singgah blog dye eh :)

NICK IRFAN said...

testng apesal error plak? comment x masuk ker?

NICK IRFAN said...

wah! sekali 3 tag awk jwb! hehehe ape2 pun nice answer... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by 100 Web Hosting